| Edda23 a întrebat:

Buna all.Nu am mai apelat la ajutorul vostru de mult timp.Probleme e ca astazi m-am reintalnit prin liceu cu tipul cu care pe la inceputl anului era sa fie un inceput de relate dar nu a mai fost si ca caruia i-am fost zis eu pe atunci ca il plac, cam direct si pe mess.Am crezut ca l-am uitat desi ma mai gandeam asa la el, dar acum nu imi pot lua gandul de la el, parca il vad tot timpul si imi amintesc de astazi cand l-am privit fara nici o reactie. Ce sa fac sa nu ma mai gandesc la el, nu mai pot simt ca trebuie sa vb cu el, insa imi e imposibil pentru ca nu am mai vb de 8 luni nici pe mess nici in realitate.Incerc sa ma gandesc la alt baiat dar nu pot, ce sfaturi aveti? Ms anticipat. M-am gandit ca de acum sa nu il mai privesc insa nu pot si tot imi scap privirea asupra lui

2 răspunsuri:
| Mao a răspuns:

Il bagi pur si simplu in seama. Nu ai ce pierde.
Pe mess sau fata-n fata... oricand poti.
Si dupa ce iti raspunde cauti un subiect care sa ii placa, ii dai de inteles ca poate avea incredere in tine, apoi incetul cu incetul, dupa cateva zile, saptamani, poate te va cauta el pe tine. Poate ajungeti la ceva.

| raine a răspuns:

Daca ai mai vorbit cu el, de ce sa nu vorbesti din nou? de ce sa nu fie un nou inceput?
nu vezi ca ti-o picat cu tronc? si n-o sa treaca usor, crede-ma.

asa ca parerea mea e sa incerci sa-l abordezi. poate si el asteapta acelasi lucru...cine stie... merita incercat. ce-ai avea de pierdut? poate mai tarziu o sa regreti ca nu ai incercat macar