anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna all.Numele meu este Vali si vreau sa stiu daca o fata ma iubeste. O cheama Ana si suntem prieteni buni.Cum imi pot da seama?
Mai multe informatii: Radem impreuna in ore, este sincera, si are un comportament mai ciudat cu baietii(Ne bate cu cartile). Cand ma mai uit la ea in ore clipeste din ochi cum fac fetele apoi incepe sa rada(cred ca face doar in gluma) iar daca spun ceva altei fete si eu nu sau ceva de genu se supara si nu mai vorbeste cu mine sau vorbeste dar mai tarziu.

Răspuns Câştigător
| Jack a răspuns:

Pai e un semn bun faptul ca iti vorbeste si iti arunca unele privirihappy!
Icearca sa o privesti si tu la fel sau incearca sa o faci putin geloasa si sa vezi daca reactioneaza happy
Fa-i ochii dulci unei colege vizibil in fata ei si urmareste-o cum reactioneaza, in mod normal ar trebui sa se vada daca o deranjeaza macar putin sau nu.
In principal trebuie sa o urmaresti happy de ex fa-i un compliment si analizeazai reactia : daca roseste, daca zambeste, modu cum se uita in ochii tai etc etc
Baftahappy!

3 răspunsuri:
| ivona a răspuns:

Cred ca incearca sa te seduca, adica ii placi, dar asta nu inseamna ca deja te iubeste happy

| Tetitza a răspuns:

Sa zicem ca te place dar nu-s sunt sigura din tot ce spui tu daca e iubeste pentru ca si eu fac la scoala tot ce face ea unora dintre baieti dar nu inseamna ca ii plac happy

| Mary_3424 a răspuns:

Poi daca vezi ca se uita la tine mai des iti dai seama, sau vezi ca iti vorbeste frumos, te suna, este deschisa cu tine.