| Dek a întrebat:

Buna all!
O fata mai mare (15 ani) ne-am imprietenit in scurt timp si mie imi cam place de ea cand ma vede vine la mine ma imbratiseaza si ma pupa pe obraji sta cu mine pe afar si din astea...+ ca intr-o zi se plimba cu o pr de a ei si eu mergeam in parca si striga de departe,,(numele meu) iubireee hai sa te iau in brate " vine repede al mine si ma ia in brate. A doua zi vine la mine si ma pupa si tot asa de fiecare data cand ne intalnim...
Ce credeti ma place sau doar asa din gluma face asta?
P. S : Am 13 ani!
Funda cel mai bun raspuns cu tot cu explicatie!

Răspuns Câştigător
| Crisu a răspuns:

Si eu sunt fata, si eu am facut de-astea. Faza e... el te vede ca pe un pusti dragut si nimic mai mult. Fetele nu prea se incurca, cu baieti mai mici. Daca vrei neaparat, poti incerca sa o intrebi daca vrea sa fie cu tine, incercarea moarte n-are! ^_^

3 răspunsuri:
| Narcis2007 a răspuns:

Ar fi prea frumos pentru tinelaughing daca e asa profita si tu si pipaio pe undeva sau invit-o la "un suc" laughing

| BongThugs a răspuns:

Eu zic ca nu are sentimente pentru tine. Si eu am mai patit-o de ceva ori, fetele mai mari cu 2-3 daca te vad si li se pare ca esti simpatic tot cu imbratisare cu pupici alea alea ceva gen alintare.
Un lucru este sigur, ii se pare ca esti dragut! dar totusi de o combinatie nu prea cred happy

| Mada_5043 a răspuns:

Pai sunt 2 variante.1.ii place de tine 2. vrea sa para mai interesantahee hee ar fi mai bine sa o intrebi de ce se comporta asa. daca ii place de tine.