| Dek a întrebat:

Buna all!

O fata mai mare (15 ani) ne-am imprietenit in scurt timp si mie imi cam place de ea cand ma vede vine la mine ma imbratiseaza si ma pupa pe obraji sta cu mine pe afar si din astea...+ ca intr-o zi se plimba cu o pr de a ei si eu mergeam in parca si striga de departe,,(numele meu) iubireee hai sa te iau in brate " vine repede al mine si ma ia in brate. A doua zi vine la mine si ma pupa si tot asa de fiecare data cand ne intalnim...

Ce credeti ma place sau doar asa din gluma face asta?

P. S : Am 13 ani!

Funda cel mai bun raspuns cu tot cu explicatie! :X:X

8 răspunsuri:
| Ionica9119 a răspuns:

Fetelor le place sa se joace. Fa'le jocul, dar nu'ti fa prea mari sperante.

| Claudia a răspuns:

Ar putea fi o gluma :-s. Sau ii e drag de tine :p. Cel mai probabil o gluma proasta dar nu ca sa isi bata joc de tine, ci doar din pura simpatie / amuzament. Daca ea mai vorbeste cu tine si alte chestii in afara de a te lua in brate si de a te pupa, atunci da, e posibil sa te placa dar nu asa se arata asta x_X. Asa ca ia si tu totul ca o gluma :p. Asa ii mai fac si eu unui coleg ca sa-l enervez =). Nu e nimic serios oh go on.

| UnkownMe a răspuns:

Nu cred ca te place, poate doar glumeste si te crede un prieten bun!

| Norbert_4391 a răspuns:

Deci iti explic ca de la baiat la baiat.eu am 14 ani!
mergi la ea si o intrebi daca vrea sa mearga cu tine prin oras...
Daca raspunde da inseamna ca te place! Daca raspunde nu atunci gandeste-te ca asa sunt fetele.se pupa mereulaughing

| mgtow a răspuns:

Daca nu esti asa sigur ca te place intreab-o daca face misto dar eu cred ca o placi destul.

| Norbert_4391 a răspuns:

Mergi la ea si o intrebi daca vrea sa mearga cu tine in oras. Daca raspunde Da atunci inseamna ca te place deoarece fetele nu prea merg singure in oras fara prieteni.Deci daca zice da inseamna ca te place! Daca rapsunde nu inseamna ca nu te iubeste ci ca te adoralaughing ca pe un ursulet de plusilaughing:-p

| Gabbytzu a răspuns:

S'ar putea sa faca ceva glume.oh go on
Sau chiar ii esti drag
Dar poarta o discutie cu ea
Intreab'o ce's cu fazele astea
Poate chiar te place dar asteapta sa faci tu primul pas

| pinkflower a răspuns:

Da,normal ca se joaca cu tine doar nu ar vrea o fata de 15 ani se cupleze cu un baiat de 13 ani. Mereu fetele se intereseaza de baieti mai mari ca ele.

De exemplu, eu mai tot glumeam asa cu un baiat de la mine din clasa si un alt baiat vine la mine si imi zice ''ma inseli?'' si radem amandoi. Iar de atunci eu tot mai zic ''ceau iubire'' sia tunci iar radem impreuna. Imi place sa ma joc cu el dar ma bucur ca el stie asta. Deci nu iti fa sperante...

De acum cand mai te striga ''iubireeee'' tu raspundei ''da iubirea mea acum viiinn'' sau ceva de genul si apoi incepi sa razi si sa zambesti. Nu o fa sa creada ca tu crezi ca ei ii place de tine. Joaca si tu jocul ei. Bafta :*...