anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna all :* o mica intrebare...prietena mea are 17 ani si nu s-a culcat pana acum cu niciun baiat. Ea nu stie cum sa isi dea seama ca este pregatita sa se culce cu prietenul ei.Adica sper ca ati inteles la ce m-am referithee hee. Trebuie sa simte cv sau nu stiu thinking

Răspuns Câştigător
cami
| cami a răspuns:

Intrebarea asta a sunat de parca ar fi avut 55 de ani si "nu s-a culcat pana acum cu niciun baiat".
"pregatita sa-ti incepi viata sexuala" = starea pe care o ai, vizavi de partener. O stare de comfort, siguranta, sprijin, protectie, etc. O sa stie "ea" cand va veni momentul acela.

15 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca se intreaba, inseamna ca inca nu e pregatita.
In mare trebuie sa raspunda cu da la iuratoarele intrebari ca sa fie pregatita:
1. e capabila sa se duca regulat la ginecolog, pana la 18 ani cu un parinte de mana?
2. si-a ales o metoda de protectie impotriva bolilor cu transmitere sexuala?
3. si-a ales o metoda de contraceptie potrivita corpului ei?
4. este capabila sa-si asume posibilitatea unei sarcini tinand cont ca nu exista metoda de contraceptie 100% sigura?

| monyk a răspuns:

Buna, pregatita ar fi cand are o relatie serioasa cu iubitul, cand au increder unul in altul, cand este o iubirea foarte mare intre ei, din iubire sa i se daruiasca lui...

| CevaNormal a răspuns:

Pai parca fetele nu au depistator de dorinte laughing, asta nu e o stiinta exacta, ea o sa-si dea singura seama cind sa o faca, iar daca te intreaba si pe tine de asta, sau tu esti asta atunci nu o face, mai asteapta sa vezi ce o sa fie...bafta

| liz23 a răspuns:

Tocmai pentru ca spui ca nu este sigura pe sentimentele atat ale ei cat si ale lui, isi poate da seama ca nu este pregatita. Nu e o reteta anume, este un punc al relatiei in care este incredere si siguranta in sentimente, in acest fel, restul vine de la sine.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

1. Nu e treaba ta viata ei intima.
2. Cand vrea ea si crede ca e ok, si are incredere in el si cunoaste toate modificarile ce vor avea loc, toate riscurile.

| madagascar a răspuns:

Trebuie sa simta ca te iubeste mai presus de orice si ca ar face orice pentru tine, trebuie sa se simta atrasa de tine, iar tu trebuie sa-i dovedesti ca o iubesti doar nu vrei sa te culce cu tine dupa 3 zile sau trei luni.in primul rand trebuie sa te cunoasca mai bine sa aiba incredere in tine ca no vei parasi dupa ce te vei culca cu ea, trebuie sa vrea sa faca dragoste cu tine nu sex ca asta faci cu o necunoscuta la bordel. sa nu o fortezi si sa nu ii impui ca daca nu se culca cu tine o lasi, daca o iubesti ai rabdare daca nu lasa-l pe altul care o sa aiba.sa faci dragoste nu e ca si cum ai manca, implica multe sentimente. stati macar 1 an impreuna sa vedeti daca va potriviti, pe ea o relatie nereusita in care se ajunge la actul sexual o so marcheze pentru tot restul vieti asa ca ganditi inainte sa faceti pasul ca nu e ca schimbatul de sosete

| lola a răspuns:

Atunci este pregatita cand este sigura ca nu o sa ii para rau dupa aceea.Si ma refer si la faptul ca ar putea sa o paraseasca pe urmahappy:*

| MM a răspuns:

Da.Inainte sa faca pasul asta, trebuie sa simta ca iubeste si ca este iubita.

| costyn162 a răspuns:

Eu cred ca in zilele noastre nu prea mai functioneaza chestia cu "o faci cand esti pregatit, trebuie sa iubesti si sa fii iubit, trebuie sa te simti in siguranta". Chiar si din intrebarea ta imi dau seama ca ti se pare un lucru foarte ciudat ca la 17 ani sa nu fi facut sex niciodata. Pur si simplu daca vrea asta trebuie sa caute un baiat mai indraznet si sa-i arate ce vrea...si asta e tot.

| Brotacelu a răspuns:

Wow, buna intrebare... pai in principiu trebui sa simta ceva laughing ca doar nu "o face" in vis.

Serios vorbind trebui sa isi dea seama singura daca este pregatita pentru lucru asta, nu trebui sa se lase influentata in niciun fel.

bafta,

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ea nu e sigura 100% de sentimentele lui...de la o scara de la 1 la 10 ...cam pe la 8 se incadreazahee hee si cand ma ref sa simta cv ...adica stiu si eu si ea ca trebuie sa simta ca il iubeste si ca el o iubeste pe ea... dar ma refeream in interiorul ei trebuie sa simta cv...sau cv de genu...thinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@madagascar : sunt fata ...ma refeream la prietena ca la o prietena buna...amica. orice ...nu in sensul ca sunt baiat ...ca daca eram baiat ziceam ca e "iubita mea" tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cind doreste si vrea ia atunci poate sa inceapa vita secsuala

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ii dau dreptate lui madagastar.Am facut dragoste pentru prima oara la 21 de ani adica acum 2 ani cu un tip pe care il cunosteam de doar 4 luni si de care m-am despartit dupa doar o luna.Regret si acum.

| carinelu a răspuns:

Parerea mea este ca nu trebuie sa o faca din obligatie, sa o faca atunci cand ea o sa simta, si daca te intrebi ce trebuie sa simta asta nu se poate explica o sa isi dea ea seama singura fara nici un ajutorwinking