PĂI NU TE LĂSA MAI PREJOS
Ce să zic ..sunt sigură că te place, simpatizează
Continuaţi aşa Dar ai grijă să nu te îndrăgosteşti prea tare şi să începi, cum fac toate: Hay buăi. vrei sa fim impreună... chestii din astea
Lasă-l pe el să facă 1 pas
Te-aş sfaătuii. dacă vrei o relaţie de durată să aflii mai multe lucruri despre el :familie, lucruri despre ce-i /nu-i place, diferite chesti Să nu te trezeşti în timpul relaţiei că nu şti o boabă despre el
Şi ..pe viitor, ai grija să spui Nu să nu regreţi mi târziuDragostea nu serezumă la sex.te pup
hihi... nu o sa ajung niciodata sa-i zic unui baiat daca vrea sa fie cu mine. N`o sa decad niciodata atat de jos :-J ...Il plac, adica stau cu gandul la el. M`a facut curioasa, drept sa spun )
. nu o sa decad atat dintr-o data, incat sa-i zic unui baiat daca vrea sa fie iubitul meu :-J. le detest pe cele care fac asa. EU il plac, vreau sa stiu daca si el si daca da, dc face asa.
E foarte bine că face aşabăiatul aşteaptă să vă mai cunoaşteţi mai bine.e un lucru ft bun
Ba e un mare pamapalaaaaaaau ce vrea mai exact? sa`mi spuna daca ma place sau nu. Prea o tinem " tanga- Langa"!
Pai eu cred ca te place mai ales daca vb asa cu tine sunt sigura, dar daca nu face el primul pas trebuie sa o faci tu!
Ar trebui sa te comporti un pic mai rece cu el si numai asa vei afla daca te place sau nu. Daca te place va veni dupa tine daca nu inseamna ca doar a vrut sa vada daca te poate cuceri
nu l`am bagat in seama 3 zile. si nici el nu a vorbit cu mine. [ sunt sigura ca a asteptat sa vorbesc eu cu el, poate si el vrea sa afle acelalsi lucru pe care vreau sa-l aflu si eu ]... dar se pare ca nu a mai putut astepta. si mi-a trmis mesaj . " buna ..cf ma? nu ai mai dat niciun semn.( mereu vorbeste cu "..." cu mine )
Ne-am ambitionat trei zile si nu am mai vorbit. dar pana la urma mi-a tr msj " buna. cf ma? Nu ai mai dat niciun semn...( mdaa. mereu vorbeste cu "...")