| Deutzaaaa a întrebat:

Buna all :*

"Povestea mea", sa-i zic asa, e complicata.am iubit acum 2 ani un baiat extrem de mult, din diverse motive ne-am despartit, l`am uitat, nu vreau sa ne impacam.insa in tot acest timp eu nu am avut decat 2 relatii nici pe departe serioase. Mi`e teama sa ma implic in relatii si pe de`asupra am impresia ca nimeni nu ma place. Mi s`a spus ca sunt o "ispita" pentru barbatii mai inaintati in varsta [in jur de 30 de ani], dar eu nu vreau sa ma implic in astfel de relatii, mai ales ca multi dintre ei sunt insurati.Nu stiu ce sa fac...imi doresc si eu o relatie, sa iubesc si sa fiu iubita. Oare nu este dragostea pentru mine?:*

Răspuns Câştigător
| KissSummer a răspuns:

Dragostea vine la timpu`l ei. nu dispera. va veni si baiatu` potrivit pentru tine.:*

3 răspunsuri:
| Foca a răspuns:

Buna. Draga mea este dragoste si pentru tine, numai trebuie sa astepti sa il intelnesti pe cel care iti este sortit.si parerea mea nu te uita la cei mai frumosi, deoarece o sa ii pierzi, ia-ti un barbat cat de cat frumos, si incerca sa claiti ceva impreuna, nu doar sex si alte porcari.
Succes.
Ciao:*

| ZuZzA4eVeR a răspuns:

Pentru toti exista dragostea adevarat. eu cred ca barbatul potrivit pentru tine va veni atunci cand ai cea mai mare nevoie de el si te va invata sa iubesti din nou. pana atunci fi fericita cu libertatea pe acre o aihappy. si fi sigura ca o sa iti gasesti si u pe cineva, mai ast putinwinking

| Liora a răspuns:

Draga Andreea. sa stii ca si mie mi s-a intamplat exact acelasi lucru insa nu am stiut ce imi rezerva vitorul, la fel ca si tine. Dar in cazul meu destinul mi-a lasat surprize multe si placute dupa acea perioada prin care treci si tu. Eu iti recomand sa astepti. sa nu iei decizii pripite. sa nu umbli cu barbati insurati pentru ca nu ai nimic de castigat. eventul scandal cu sotia respectivului. ASTEAPTA-TI dragostea! pentru ca intr-o zi cu soare... va aparea, exact cand nu vei sti pe ce lume traiesti... cineva la care nici nu sperai, va veni si te va linisti ca si un inger pazitor si iti spun ca momentele care urmeaza sunt mult mai satisfacatoare decat tot ce ai indurat pana acum. Ai incredere in tine. Stai in banca ta si asteaptal pe ' fat frumos' care va venit pe 'un cal alb ' dupa tine. Sper sa ti cont de ce am spus eu si sa stii ca tot ce ai de facut este doar sa ASTEPTI happy!