Pai de ce nu ii spui ca il placi ? Asa scapi de o problema. Macar stii ca ai incercat.
Am uitat sa precizez ca el ne "selecteaza" pentru ansamblu si nu vreau sa pierd ocazia de a fi acolo, daca ii voi spune mie sa nu mai vrea sa fiu in gasca
Pai...pare destul de profesionist si matur din descriere, nu cred ca e genul.
Nu stiu ce sa fac... Oricum multumesc pentru parere[raspuns] si ca ai avut rabdare sa citesti
Mna. Succes.
Mi s-a parut tare comica faza cu dansurile...salsa, bacheata, rumba si... populara. Tare ciudata combinatia asta.
Revenind la povestea ta, o sa iti spun cum as proceda eu in locul tau.
Nu i-as spune nimic, pentru ca nu as risca sa aud un raspuns de genul "eu nu te plac" sau "esti prea mica pentru mine". Mi se pare mult mai umilitor pentru o fata sa fie respinsa de catre un baiat decat pentru un baiat sa fie respins de catre o fata.
As astepta sa dea el semene ca ma place, mai ales ca este cu 7 ani mai mare decat mine. Daca nu o face, inseamna ca nu nu ma place sau ca nu are curaj. Prin urmare, nu am nevoie de un astfel de baiat langa mine!
Dar acele priviri? si gestul cand mi.a desfacut mainele de la spate? Ce sa inteleg?
Nu mi se pare a fi semne clare. Lasa-l pe el sa incerce sa te cucereasca, nu incerca tu!
Asa mi.a spus si un var de`a lui [mai indepartat] ca il pot cuceri prin dans, voi incerca
Dar parca ceva ma impinge sa-i dau un sms ... sa vad ce face.. el acum e la serviciu
N-am avut rabdarea sa citesc fiindca ai atat de multe greseli incat ma dureau ochii. La 17 ani mai invata ceva limba romana si logica in exprimare si apoi alearga dupa de-alde baieti copti de 24.
Eu cred ca am scris destul de corect si gramatical, poate sa mai fie o greseala pentru ca am scris repede, plus nu te-a pus nimeni sa citesti ... Multumesc
Vrei sa citez cate cratime ai mancat, cate dezacorduri si cate fraze anormal de alungite? Eu incerc sa-ti atrag atentia pentru binele tau nu pentru al meu. Daca iti trimit textul corectat o sa ai un soc, dar nu am timp de asa ceva sincer. dar asa ca ex mie se scrie mi-e, repetitii e cu doi de i samd.
Am explicat si mai sus ca m.am grabit
Am uitat sa spun ca el ne invata pe noi, pentru gasca mare [pentru ansamblu]
Iar eu ma descurc destul de bine cu dansul si nu vreau sa pierd ocazia de a fi intr-un ansamblu
@eucuminte010
Am uitat sa precizez ca el ne "selecteaza" pentru ansamblu si nu vreau sa pierd ocazia de a fi acolo, daca ii voi spune mie sa nu mai vrea sa fiu in gasca
Da...si eu eram intr-o situatie asemanatoare dar am rezolvat-o Da este destul de greu sa ii spui dar daca incerci sa o iei pe ocolite si sa nu ii spui direct cred ca o sa reusesti:sSper ca am fost defolos:*
Parerea mea este sa-i spui ca il placi e destul de matur sa inteleaga aceasta si nu cred ca va rade, si nu cred ca e cazul sa renunti la dansuri, spune-i poate ai o sansa
Nu stiu ce sa fac, daca ii spun ma va privi altfel... de cum ma priveste acum
Dar multe persoane din ansamblu stiu ce sentimente nutresti tu pentru el? sau cunoscuti de ai vostri?
Din ansamblu nu stie nimeni, stiu doar cateva pers de incerdere, printre care si un var de lui de gradul al 2`lea... dar ei nu prea vorbesc si nu ii va spune pentru ca il cunosc destul de bine
Oricum parerea mea ra, ane ca tu sa-i spui ceea ce simti, el e deja matur si te va intelege daca nu te iubeste ti-o va spune dar nu te va exclude din acel grup, dupa cele spuse de tine oricum simte ceva pentru tine dar poate se retine ca sa tio spuna si se gandeste sa nu faceti voi cu grupa misto din el.Tu chiar la urmatoare voastra intalnire spune-i ceea ce simti si o sa vezi ca totul o sa fie bine si nu vei fi exclusa din club. Daca iti reuseste ceva scriemi si mie. sper sa poti rezolva aceasta problema cu bine.Nu te teme nu cred sa fii prima care ii va spune aceasta direct.Ia-ti inima in dinti si incearca.Eu iti urez mult succes si curaj
Mi-e frica sa nu ma respinga, oricum mai las un pic sa treaca timpul, poate va face el primul pas... deci nu cred daca o sa fie ceva o sa te anunt cu cea mai mare placere multumesc pentru incurajare si pentru timpul acordat pentru a citi povestea