Daca tia promis ca sta cu tine atunci calmeaza-te, chiar daca sta cu altcineva mai sunt fete :*
Stii cum e. ochii care nu se vad se uita. Nu vreau sa iti distrug sperantele dar daca el o iubeste atunci ma gandesc ca va face orice ca saa fie cu ea.Si probabil ea daca te iubeste nu ar trebui sa ii raspunda lui.
Acuma depinde sunt 2 zile.omule.daca era macar 1 saptamana era ceva fata tia promis acum ai si u incredere in ea. ca daca te iubeste tot la tine se va intoarce iti garantez eu
Hmm. probabil o sa stea cu el cat e acolo si pe urma se intoarce la tine. asa sunt fetele
Nu exista iubire doar senzatie de atasare.
ochii care nu se vad se uita
iti dau un sfat zic eu bun sa-ti gasesti pe altcineva ca cine stie cand vine ea si iti zic eu ca o sa-si faca si ea prieten cat de curand
bafta la agatat
asta nu e varsta de iubit asta e varsta de distractie
Uite asculta melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=KLjBeSXMI6I aprinde-ti o tigara si relaxeaza-te :))
PS : Nu vad de ce iti faci atatea griji daca ti-a promis ca nu sta cu nimeni altcineva. Lasa-i spatiu arata-i ca ai incredere in ea e cel mai bine;)
Daca chiar te iubeste, nu se va combina cu fostul, si va astepta sa va intalniti din nou in Romania.
Poate ca stau exact cum a zis ea ca fratii. din moment ce sta cu tine cu tine sper sa ramana.
Ba tu ce esti prost ii normal ca se va duce la ala mai ales ca stau intr-o casa! gandeste-te oleaca!