| yonel321 a întrebat:

Buna all.sunt baiat am 14 ani.simt nevoia sa-mi fac o prietena o iubita.deoarece cand ma uit in jurul meu si vad persoanele cum se saruta. mi se rupe inima in mine.va rog mult spuneti-mi cum sa ma comport.aparentele.va rog am nev.

3 răspunsuri:
| ciresik80 a răspuns:

Mai la varsta de 14 ani nu ar trebui sa te ingrijorezi ca nu ai inca o iubita incearca sa te concentrezi pe invatat pentru ca fete vei mai gasi dar anii de scaoal nu se mai intorc si mai tarziu iti va parea rau; eu la varsta ta aveam aceeasi problema ma simteam complexata ca nu am un iubit dar mai tarziu am realizat ca este mai bine ca am mai asteptat pana mi-am facut un iubit; ai rabdare nu te grabi ca ai o viata inainte si sunt destule fete in jur vei gasi una si pentru tine, acum esti foarte tanar.

| kiko_3973 a răspuns:

Ai doar 14 ani, ai toata viata inainte ca sa-ti faci o relatie nu trebuie sa te grabesti!

| ReLa1 a răspuns:

Pai in primul rind, fetele apreciaza comportamentul si cred ca ar trebui sa te comporti natural. Pentru ca fetele mereu se uita la comportamentul baiatului. Daca iti place de cineva, cind treci pe linga persoana respectiva salut-o, intreab-o ce mai face. Fetele apreciaza asta. Succes. happy