| yonel321 a întrebat:

Buna all.sunt baiat am 14 ani. vreau sa stiu cum fac o fata sa ma placa? adica ce calitati trebuie sa am, CUM SA MA COMPORT CU ACEASTA adica sai acord atentie multa sau nu prea. spuneti-mi. dau funda, dar spuneti cap coada tot, adica tot ce vam intrebat va rogggghappy

3 răspunsuri:
| keyti a răspuns:

Ca sa te placa o fata,trebuie sa fii tu insuti,dar as putea sa-ti spun un secret,asa cum baietilor le plac fetele glumete,mai greu de cucerit,asa suntem si noi(fetele). Incearca sa fii amuzant,iar de atentie(juma juma)ii atragi atentie,dar nu prea multa, deoarece s-ar putea plictisi de tine, ai putea sa-i faci si citeva complimente.Succes!

| Motzuletzz a răspuns:

Trebuie sa te imbraci frumos, sa fii ingrijit, sa nu faci glume de 2 bani,sa vorbesti frumos in general(cand esti pe langa ea),ca sa nu te creada un mitocan,sa te vada un baiat foarte ok.Iar cu ea trebuie sa te comporti frumos,sa ii vorbesti frumos, sa nu te rastesti, sa vorbiti chestii interesante care si ei ii plac.happy

| Roxxxannna a răspuns:

Mai ionel happy O fata te place dupa caracter, imbracaminte si altele( daca este fitoasa). Daca este simpla te place pentruu ceea ce esti, pentru ca esti TU! in ziua de azi cum toate sunt fitoase ti-am zis. freza, vorbe chestii.oh go on te comporti adecvat in momentele in care plange o imbratisezi si ii vb frumos. cand e vesela te bucuri cu ea. cand e vorbareata vorbesti si tu. unele fete se simt mai atrase cand nu prea sunt bagate`n seama dar unele sufera de atentie. deci fa cunostinta foarte bine cu fata respectiva inainte de a o aborda ca sa stii ce sa faci :* succes. :d fundabig grin?