| yonel321 a întrebat:

Buna all.sunt baiat am 14 ani. vreau sa stiu.deci.sunt am cunoscut o fata, prin intermediul prietenilor mei, si ma am foarte bine cu ea. ea are prieten, iar eu vreau sa fiu cu ea.afara cand iese cu mine si prieteni meii, eu o iau de mana, o iau d par, o mangai pe par, o iau de obraji.sunt singurul din toti baieti care ii face asa.si ea numi spune nimica. dar un prieten arata mai bine decat mine, adica e mai frumos decat mine. dar el nu face lucruri cum fac eu cu fata asta.adica el nu vb asa mult cu fata asta. dar arata mai bine decat mine.si mie teama sa nu-i placa de el, dar nu cred deloc.si as vrea sa stiu daca tot ma comport asa cu aceasta fata. pot sa fiu cu ea? adica daca tot o iau de mana, o mangai.toate cele. pot fi cu ea daca continui asa? adica daca o pup pe obraz,. intr-o zi o tineam de nas, iar ea ma muscat de mana, in gluma asa.eu i-am spus te musc de gat ai grija, dar ea a sp nuuuu ptc nu o sa mai ma lase mami afara.eu i-am spus de aia numai pot eu, te musc d gat. dar ea cica nu il las pe gagikamiu sa ma muste d gat, ar fi ceva daca mai musca.deci vreau sa stiu daca o duc tot asa de bine si d frumos cu aceasta fata, pot sa fiu cu ea?

3 răspunsuri:
| Bibishorrrr a răspuns:

Sa nu crezi ca prietenul tau este mai frumos ca tine.Suneti frumosi ambi in felul vostru:*.Cat despre fata.eu cred ca te place...Incearca sa comunici mai mult cu ea si cand simti ca e momentul spune-i sentimentele tale in privat si vei sti cu siguranta daca ea te place.big grinBafta multalove struck fundita?

| magda2454 a răspuns:

Hey trezeste-te la realitate! Fata asta chiar te iubeste, chiar daca ala e mai frumos ca tine de ce tocmai tu il consideri asa? Incearca sa o iesi undeva cu fata aceea (intr-un parc ar fi ceva dragut) si spune-i sentimentele tale pentru ea, incearca apoi sa o saruti daca nu poti pe buze macar pe obraz.Sincer daca te lasa sa o mangai pe par, sa o iei de mana, sa o iei de obraji chiar nu-ti dai seama ca te iubeste?

| ZzzAlexandraZzz a răspuns:

Buna,eu iti recomand mai bine sa ii spui in fata cat de mult o iubesti, oricum ea daca nu iti spune nimic cand faci chesti de genul asta s-ar putea sa te placa si ea, si de acel baiat care spui ca arata mai bine decat tine nu il baga in seama daca ea te iubeste(cred)de ce sar uita la ala.