| yonel321 a întrebat:

Buna all.sunt baiat am 14 ani. vreau sa stiu.deci.sunt am cunoscut o fata, prin intermediul prietenilor mei, si ma am foarte bine cu ea. ea are prieten, iar eu vreau sa fiu cu ea.afara cand iese cu mine si prieteni meii, eu o iau de mana, o iau d par, o mangai pe par, o iau de obraji.sunt singurul din toti baieti care ii face asa.si ea numi spune nimica. dar un prieten arata mai bine decat mine, adica e mai frumos decat mine. dar el nu face lucruri cum fac eu cu fata asta.adica el nu vb asa mult cu fata asta. dar arata mai bine decat mine.si mie teama sa nu-i placa de el, dar nu cred deloc.si as vrea sa stiu daca tot ma comport asa cu aceasta fata. pot sa fiu cu ea? adica daca tot o iau de mana, o mangai.toate cele. pot fi cu ea daca continui asa?

2 răspunsuri:
| rebeccarebecca a răspuns:

Da dar vezi fii sugur daca te place. Daca chiar ii de treaba intreaba am o sansa de a fi cu tine.Intreab-o doara nu se termina lumea daca zicce nu.hai mai cu atitunine si vreac ca in urm sap.sa imi tr un mesaj in care sse zica am intreato

| Anutsa24 a răspuns:

E oki. spune-i lucruri dragute,complimente si,din cand in cand,un pupic pe obraz e binevenit zic eu. dar ai sanse. intereseaza-te daca tine la tipul cu care e acum(ca sa nu iti faci sperante), daca nu tine la el, stai cat mai aproape de ea si continua. e foarte bine. bafta!:*