| yonel321 a întrebat:

Buna all! Sunt baiat si am avut o obsesie ca sa imi fac o prietena, si mia plcat foarte mult mai demult de o fata si ei nu ii placea si ma simteam foarte prost sa zic asa vazand ca ei nici nu prea ii pasa de mine, iar acum in prezent as vrea sa stiu daca este bine sa mai am aceea "obsesie" sau sa stau asa singur?

3 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Nu e bine sa ai obsesi mai bine stai singurwinking

| Vali87 a răspuns:

Ce chestie, esti in aceeasi situatie ca si mine doar ca eu cred ca sunt mai mare ca tine, banuiesc.
E nasol sa fii in situatia asta. Incearca ori sa iti faci o prietena, daca ai posibilitatea in cercul tau de prieteni, ori sa nu te mai gandesti la chestiunea asta. Eu de ex dupa cum ti-am zis am aceeasi problema ca si tine si e ff nasol. Si am 24 de ani si jumatate, nu am 13 17 sau 20 de ani, deci trage tu concluzia.Si nici in viitorul apropiat nu se intrevede vreo schimbare in acest sens. Prin urmare incerc sa nu ma mai gandesc la chestiunea asta dar nu prea reusesc. Chestia e ca incerc sa imi ocup timpul facand diverse lucruri stau la PC, lucrez in photoshop, invat Java Script fac tutoriale, ma uit la meciuri, etc etc.De iesit in lume sa zic asa nu ies ca nu am prieteni.Si avand diverse activitati gandul imi zboara in alta parte.
Incearca sa ai activitati ca daca stai asa sa te gandesti tot timpul la chestiunea asta e destul de nasol.
In legatura cu fetele dupa cum ti-a scris cineva mai devreme incearca sa o cunosti ca deveniti amici vezi si tu care e atitudinea ei fata de tine si dupa aia vezi ce si cum.
Ca si mie imi placea/place o fata de la facultate, facultate pe care am termninat-o in iunie si prin urmare nu cred ca o sa o mai vad vreodata pe acea fata.Si tot asa imi placea muult de ea si nu am avut curaj sa ii spun. Si ma rog trebuie sa recunosc ca inca ma mai gandesc la ea.
Bafta!

| Raul1994 a răspuns:

Te inteleg prietene si eu am avut aceasta "obsesie", dar daca o fata nu te baga in seama ea nu merita atuncea, ca cred ca o sa gasesti altele care sa-ti placa mai mult, si inca un sfat daca vrei o relatie cu acea fata incearca sa deveniti mai intai prieteni sa o cunosti mai bine si sa vezi daca e buna pentru tine, si nu uita ia-o incet si cu rabdare caci lucrulire bune vin pentru cei ce asteapta