Buna, pai fi alaturi de el si arata-i mereu ce mult il iubesti, daca nu i gresesti cu nimic si daca te iubeste si el, atunci poti sa stai linistita.
Il iubesti si de aceea ti-e teama sa nu il pierzi insa nu cred ca trebuie sa te gandesti la asta, ci sa te bucuri de fiecare clipa petrecuta alaturi de el, daca ati fost 8 luni impreuna, poate veti fi mult timp de acum inainte.
Traieste prezentul si nu te gandi la ce se va intampla sau ce se poate intampla, totusi sa fi rationala, adica in cazul in care ar fi sa va despartiti sa ai puterea sa treci peste, din pacate toate au un sfarsit, gandeste-te la cum sa il faci fericit si la relatia voastra si daca e sa fiti impreuna ve-ti fi, daca va ve-ti desparti inseamna ca nu e persoana potrivita pentru. tine, dar indiferent de ce se va intampla, tu sa fi tare, sa ai puterea sa accepti realitatea.
Eu cred ca ar trebui sa mai rariti si zilele in care va vedeti...dependenta nu e buna in cuplu si de-aia apar certurile!
E bine ca fiecare sa aveti un hobby pe care sa-l practicati separat si sa iesiti in oras uneori, tu cu fetele, el cu baieti!
Altfel apare plictiseala de care spui tu!
Si el te iubeste f mult?
O relatie se bazeaza si pe comunicare, si pe intelegere, nu doar pe iubire. Invatati-va unul cu celalalt si nu temerile aste nu vor mai avea loc.
Pai stai tot timpul in preajma lui.ai grija sa nu intre prea multe fete in vorba cu el. tine-l ocupat! scoate-l la filme, in oras la plimbari etc ca sa fie numai cu tine !
Succes! :*
Esti ca faza cu drobu de sare. Daca o sa cada? stai linistita, deocamdata e al tau, si daca o sa fie cazul atunci sa-ti faci griji cum sa'l "pastrezi". Cand ajungi la pod, atunci trebuie sa'l treci
Daca si u ii arati ca il iubesti nu ar avea ce sa se intample si nu iti mai fie frica pentru ca nu ai de ce viata asta are 2 fete una buna si una rea e exact ca o geaca cu 2 fete stai calma nu ai ce sa faci atata timp cat voi tineti unul la celalt va fi ok nu ai de ce sa iti faci griji.bafta
1)Daca chiar te iubeste nu o sa il pierzi
2)Ofera-i activitati placute si va distrati amandoi
3)Daca vezi ca se schimba-se poarta altfel, te baga mai putin in seama etc., Intra pe TPU si eu iti raspund daca sunt online.(de multe ori sunt online) Ok?
Stai tu linistita ca daca te iubeste cu adevarat nu il pierzi.Incearca sa il faci sa se simta bine in preajma ta si nu o sa mai poata sa isi i-a ochii de pe tine! Sa stii ca varsta nu conteaza intr-o relatie adica pana la urma dragostea e oarba si nu e deloc important daca e cu 2 ani mai mare ca tine sa stii! :d Fundita?( am putine )
HappynewCenusa întreabă: