| anonim007_5507 a întrebat:

Buna all! sunt fata, am 17 ani si am o rel de 1 jumate cu un baiat de 21 de ani. il iubesc si stiu ca si el ma iubeste f f mult, acu vreo 4 luni mi-am inceput viata sexuala cu el, eu fiind virgina. a fost primul si cred ca va ramane si singurul baiat din viata mea.noi am mai vb si nici unul dintre noi nu era de acord cu sex oral.numai ca ne-am lasat dusi de val si el mi-a facut mie, a zis ca a facut asta din iubire si nu regreta, insa ma gandesc ca vrea si el asta de la mine si nu stiu ce sa fac, mie imi este rusine, si nici nu stiu cum sa fac asta. vreun sfat pls. si nu vreau in bataie de joc

Răspuns Câştigător
| AnnUshcA a răspuns:

Parere mea este ca trebuie sa stai cuminte lasa-l pe el daca vrea sa-ti faca asta, eu cred ca daca daca zici ca te iubeste nu ar trebui sa-ti ceara asta daca iti cere i spui ca nu, sa-ti zic ceva eu vb cu un baiat la fel de 22 de ani si si tot asa mi-am inceput viata sexuala, si vb o chestie despre o fata ca face saex orar si el mi-a zis ca dracu o mai ea pe aia de nevasta baietii cu astea care fac sex orar se joak si apoi le schimba pentru ca nici un baiat nu-si ea de nevasta o panarama ca asa se numesc astea in ziua de azi... uite eu is cuminte nu i-am facut asta nikiodata si nici nu o s-o fac si el acum orice cearca ar fi ma iarta pentru ca stie ce sunt eu cu adevarattongue...bafta fundita?

2 răspunsuri:
| pengu a răspuns:

Bună,
eu îți recomand să nu îi faci și tu oral dacă te simți obligată ori dacă îți spune el. fă-o doar dacă simți că vrei și atât. încearcă să vorbești cu el despre subiectul ăsta, află părerea lui (pentru că poate el nu vrea neapărat să faci și tu asta) și exprimă-ți și tu părerea ta și lămuriți problema aceasta. astfel nici unul dintre voi nu capătă frustrări care pot duce la certuri mai târziu și poate chiar la ceva mai rău.
discutați calm, ca orice altă discuție și ajungeți la o părere comună pe care să o respectați.
într-o relație, dacă unul dintre parteneri face ceva (cum ar fi asta, ori un cadou sau mai știu eu ce), celălalt nu trebuie să se simtă obligat să facă același lucru, sau vinovat că nu a facut.
take carebatting eyelashes

| vasiledumitru a răspuns:

De ce trebuie sa iti distrugi viata si sa faci sex, mult rau aduce acest mare pacat?
Vrei sa fii fericita, cere de la Dumnezeu sa iti de fericire si iti va da asa de multa fericire ca niciodata nu ti-ai fi imaginat ca se poate.