Daca nu vrei, nu-i fa. Mi se pare cam...ciudata chestia asta zau.Nu te obliga nimeni sa-i faci asa ca...
El ti-a facut din placere asta si nu cred ca asteapta asta de la tine. Eu cel putin nu as astepta asta de la o fata, dar stiu ca imi face o placere formidabila sa o innebunesc facandu-i treaba asta ei.
Daca nu faci ceva din placere atunci mai bine sa nu o faci, daca vrei sa incerci macar din curiozitate nu te opreste nimic.
Este insa altceva asupra careia vreau sa va atrag atentia la amandoi. Sa nu-L lasati deoparte pe Dumnezeu, pentru ca El sa va poata intari relatia si sa puteti trai fericiti impreuna.
Domnul fie cu voi.
Pai este foarte simplu.
niciodata nu trebuie sa faci ceva ce nu vrei sa faci numai pentru ca iubesti o persoana.niciodata nu trebuie sa faci ceva ce nu faci cu placere. el ti-a facut pentru ca a vrut, nu pentru ca i-ai cerut tu. tu ii vei face daca vrei, nu pentru ca ti-o cere. daca te iubeste te va inteege si nu iti va cere niciodata asa ceva, va lasa sa ii faci tu daca vrei, cand vrei.intelegi?
nu uitati de igiena pentru ca va puteti alege cu niste infectii de toata frumusetea!
Buna, ce ciudat, in aceeasi situatie ca a ta am fost si eu...totusi am discutat cu el despre asta si el mi-a spus ca nu trebuie sa fac un lucru din obligatie, ci din placere. El ti-a facut tie din placere, nu l-ai pus tu si nu trebuie neaparat sa faci si tu, nu fa ceva ce nu iti place, ca sa nu regreti mai tarziu.Nici eu nu am facut niciodata sex oral prietenului meu si daca i-as face nu cred ca ar refuza, dar totusi imi respecta dorintele si daca nu vreau, e ok, nu mi-a cerut niciodata.
Un baiat care pune o fata sa ii faca, care o obliga sau ii tot cere desi ea nu isi doreste, inseamna ca nu o respecta si nu ii pasa de ea.Esti norocoasa ca prietenul tau nu e genul care sa te puna sa ii faci, nu te pune sa faci ceva peste vointa ta.
Daca nu esti pregatita sa ii faci, sau iti este jena, scarba, sau ai diferite conceptii despre sex oral, pur si simplu nu o fa. Daca el iti face, inseamna ca ii face placere si nu trebuie sa il opresti sa nu iti faca doar pentru.ca nici tu nu ii faci.Acum,poate multi ar spune ca trebuie sa fie reciproc dar daca unuia nu ii place sa faca...
Cauta alte metode sa il faci sa se simta bine si iubit, nu neaparat sex oral.
Sunt de acord cu toti cei care au scris, dar eu iti zic ceva:felicitari, ai o relatie super!
Mai, daca tu nu poti vorbi cu prietenul tau despre asta si daca nu-i poti spune anumite chestii atunci...hmm...nu stiu.mai bine tac
Esti sigura ca asteapta si el asta? cred ca cind chiar va dori asta iti va spune direct, dar nu toti baietii doresc ca fetele sa-i faca sex oral pentru ca dupa aia le considera usoare.NU te grabi, daca chiar doreste asta o sati zica, asa ca stai linistita. Daca nu vrei sa faci asta sai explici, si daca te iubeste te va intelege si nu te va obliga.Bafta
Daca simti ca il iubesti. incearca asacum a incercat si el... si daca nu iti place. spune-i ca nu poti. chiar daca il iubesti si te va intelege. pop
beausingurlamasamea întreabă: