| Mycutsa a întrebat:

Buna all! Sunt foarte rusinoasa cand sunt cu prietenul meu in pat. Nu stiu cum sa ma comport cu el. nu stiu ce sa fac. Prietenul meu vrea ca eu sa il dezbrac, dar. daca nu ar fi rusinea...El stie ca imi este rusine. Ultima data cand am petrecut o seara amandoi mi-a zis sa stau si eu deasupra, dar imi este rusine si nu stiu ce ar trebui sa fac... Cum pot scapa de rusine? Cum sa ma comport cu el in pat ca sa fie fericit? Ajutati-ma

5 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Discută cu partenerul mai mult pe tema asta! Înainte să faceți sex, stați mai mult timp dezbrăcați amândoi, uitați-vă unul la celălalt, puneți mâna! Tu pe chestia lui, el pe a ta, pe sâni, pur și simplu admirați-vă, în felul acesta scapi de rușine, de timiditate!
La început așa este, dar trebuie să treci peste, iar după ce faceți sex, nu te mai îmbracă stai dezbărcată!

| Oana92 a răspuns:

Inchide ochii si lasa-te dusa de val, va trece si rusinea la un moment dat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Aceeaşi problemă o are şi ea aici, poate te ajută
http://www.tpu.ro/......ora-si-ar/
Te pup!

| Raiiiisa a răspuns:

Rusinea nu o sa te ajute cu nimic, mai ales in pat. Daca continui asa prietenul tau o sa se simta prost si o sa creada ca nu iti place cand esti cu el.
Ca sa il faci fericita si sa fii si tu la fel ar trebui sa scapi de rusine sa fii perversa si chiar rea, sa vada ca esti stapana pe tine, ca stii ce vrei si ca te simti bine.Depinde si de cum gandesti, ar trebui sa traiesti momentu si nicidecum sa te gandesti la rusine, sa reactinez in asa fel incat sa va simtiti bine amandoi nu doar sa il satisfaci pe el..Stai linistita, probabil esti la inceput si de aceea esti asa, cu timpul o sa scapi de toate astea dar trebui sa iti doresti in primul rand tu, asta.:*

| Mycutsa explică (pentru Raiiiisa):

Da, sunt la inceput.