Buna.
Daca tu ai niste sentimente pentru un baiat, eu zic sa discuti cu el.
Pentru inceput ia-l incet, usor. Apoi distinzi atmosfera sa vezi cum reactioneaza, si cand vei considera ca e momentul oportun, sa-i spui usor ca il place, ca iti place compania lui. Multa bafta
De salutat il poti saluta si poti schimba doua-trei cuvinte banale cu el. Apoi, daca el va fi interesat de tine, va incerca sa te contacteze, daca nu, las-o balta!
Eu zic sa iti vezi de treaba ta -o sa pari o mare disperata! O sa te foloseasca si apoi o sa te arunce ca pe o carpa-nu veti pricepe niciodata ca un baiat daca a zis pas odata, a doua oara veti devenii pentru el doar obiecte de tras in teava!-Asa sunt baietii-stiu ce vb si daca ti cont de asta m-as bucura!
Daca nu risti nu castigi si asa nu vei trece peste orgoliu. Sti cum se zice : Ramai cu orgoliu. Acum am o perioada care sunt rau cu fetele : deci din partea mea lasa-l in pace si suferă din dragoste
Buna am vazut intrebarea ta si daca vrei sa discutam mai amanuntit(sa te ajut adica -.-, daca vrei bineinteles) adauga id-ul acesta de mess bogdandumi00 e si de skype. Asa ne intelegem mai bine si banuiesc ca mai s-au intamplat mai multe lucruri intre voi 2 prin convorbiri.
anonim_4396 întreabă: