| Jose21 a întrebat:

Buna all.
Voi ce parere aveti:cum poti gasi acea persoana care sa te faca sa o iubesti doar pe ea si sa nu poti dprmi noaptea din cauza ei, sa ti se taie respiratia cand o vezi, sa plangi de fericire in bratele ei etc., intr-o lume atat de mare. dintre atatea milioane sute de milioane de baieti?
Eu una am ajuns la 19 ani (aproape)si parca nu mai stiu care e sensul vietii, m-am pierdut., parca nu mai sunt eu
Am anul acesta bac-ul si ma ocup cu invatatul insa dupa ce termin o sa imi fie chiar dor de tot.INsa u asta ere intrebarea:pana acum pe la 15-16 ani nu mi se parea ceva iesit din comun daca eram singura, insa acum la 18 ani jumatate faptul ca nu am prieten si toata lumea ma intreaba de acest lucru, iar majoritatea celor pe care ii cunosc si colegii au prieteni/e ma deprima intr-un fel.Acum nu mai inteleg parca nimic
Nu stiu poate m-am exprimat gresit insa o ultima intrebare a mea e:pana acum am tot amanat sa fiu cu vreun baiat pentru ca pur si simplu nu m-am indragostit nebuneste de nimeni, nu am gasit persoana potrivita, insa de acum parca e ceva anormal sa fiu singura.
voi ce ma sfatuiti? Si ar fi bine sa ii zic celui pe acre poate il voi intalni ca pana acum nu am mai avut vreun iubit? Sau ar rade?
O seara frumoasa.

6 răspunsuri:
| BlancaFantasma a răspuns:

N`ai cum sa gasesti asa ceva.asta exista doar in filme.si eu sunt la fel ca tine privesc in jur si vad numai iubire in timp ce eu sunt singura...

| Laura46 a răspuns:

Tu esti exact ca mine, adica imi gasesc ff greu pe cineva pentru ca eu chiar nu pot sa fiu cu cineva"din plictiseala" cum se intampla de obicei.Astazi,majoritatea,chiar si cei peste 26 de ani simt doar atractie ceva timp apoi se cearta si se despart pentru ca niciodata nu au impartit niciun sentiment si pentru ca sunt total nepotriviti.Tu nu trebuie sa faci ceva in special,ci s aiesi sa cunosti lume,e ff important sa observi cel putin relatiile dintre oameni, perechi(crede-ma ai multe d e invatat, cel care sta la margine observa multe detalii pe care cel imllicat in relatie nici nu le vede). Asta iti va folosi pe viitor.Eu de x ma simt super happy cand imi place de un baiat din toate pct de vedere.pentru ca ff rar mi s eintampla sa gasesc pe cineva care m-ar putea face fericita.dar E MUSAI CA SI EL SA SIMTA LA FEL PT TINE! esti o fata deosebita,care crede in dragoste,ea va veni cu siguranta,important este ca atunci cand observi un tip deosebit, care sa aiba altceva decat ceilalti, sa nu il lasi sa scape.chiar daca il vezi pe strada. poate fi iubirea vietii tale.din anumite gesturi pe care le face(mangaie un animalut, ajuta o batrana iti poti da seama de multe), asta e doar un exemplu.Nu trebuie sa iti fie rusine sa ceri un tel,incerci, daca nu merge asta este, ai incercat.eu am ramas cu regrete ca nu am avut curaj sa vorbesc atunci cand a trebuit.never say never.

| JuliaR a răspuns:

Dragostea adevaarata apare in momentul in care te astepti mai putin, iar atunci cand vei renunta sa o mai cauti va aparea de nicaieri, iti va da impresia ca il cunosti de-o viata, va veti intelege din priviri si te va face sa te simti speciala. Incearca sa te cunosti mai intai pe tine, sa intelegi ce vrei si ce nu vrei de la viata si apoi sa intelegi ce vor altii de la tine. Ai zis ca nu te-ai indragostit nebuneste de nimeni si ca nu ai gasit persoana potrivita; bun, dar pentru a gasi persoana potrivita nu e nevoie sa o si cauti printre altele? incearca sa cunosti baieti, sa petreci timp cu ei, sa ii intelegi, sa vezi cum gandesc si ce vor de la o fata. Cel mai urat lucru pe care il putem face e sa ne lasam condusi de ratiune in dragoste... O cunostinta mi-a recunoscut faptul ca nu vrea sa se indragosteasca nebuneste de niciun baiat pentru ca astfel ramane un om puternic in fata celorlalti. Da, dar dragostea e un sentiment profund, delicat si sincer pe care daca il treci prin firul ratiunii ajungi sa vrei sa il schimbi in toata esenta lui.
Nu e niciodata prea tarziu sa incepi sa faci un lucru; toate isi au rostul lor si toate au un inceput. Trebuie doar sa ai grija sa le oferi si o continuare!
Si inca ceva: majoritatea prietenilor mei sunt baieti iar cel mai bun prieten m-a sunat pentru ca era topit de fericire atunci cand prietena lui i-a spus ca el e primul ei iubit. Asa ca nu ai nimic de pierdut si... crede-ma! toti baietii se bucura cand o fata le spune ca respectivul e primul ei prieten sau ca e primul baiat din viata ei (ma refer la viata sexuala). Pentru ca asta le ofera o doza de mandrie si le mareste putin increderea in ei!
"O inima lipsita de iubire este iadul insusi (proverb arab) - ca si o inima prea plina de iubire (comentariul unui intelept)"
Sper ca ti-am fost de folos si-ti doresc sa ai multa bafta la examene si sa ai parte de multa iubire! Numai binelove struck

| cobra207 a răspuns:

Daca nu te atrag baietii( si nici fetele ) inseamna ca e asexualitate happy e o chestie rara si mie sincer mi se pare normala (var'mea e la fel ) Adica traiti dupa tipul nu are rost sa fiu cu unu daca nu tin la el, nu o sa ma marit si nu o sa am copii, adica de ce sa fiu cu el, si asteptati sa vina persoana care sa va faca sa va indragostiti de ea. Mie sincer mi se pare o chestie foarte tare si ai toata admiratia mea big grin

| mary03 a răspuns:

Buna elisa :d. Deci as vrea sa ti spun in primul rand ca nu trebuie neaparat sa te indragostesti nebuneste asa din prima, finca nu se va intampla never asta, ci sa gasesty o persoana care sa te inteleaga si sa aveti parte de momente frumoase. Si intr-adevar este mai rau asa sa fi singura, este mult mai usor sa treci peste anumite lucruri sau momente langa o persoana draga care sa te iubeasca si u la fel. Si pe cel pe care il vei intalni si vei simti ca este baiatul potrivit pentru tine cred ca nu ar trebui sa i zici ca nu ai mai avut chiar din prima ci sa treaca un timp si mai apoi i te vei putea destainui :d.
O seara frumoasa si tie. Sper ca te am ajutat big grin.

| Riuk a răspuns:

A te indragostii din prima= dragoste la prima vedere.Dragostea asta la prima vedere dispare asa cum a aparut.dragostea va aparea ori daca o cautzi tu ori daca esti norocoasa si vine la tine. celui pe care il vei intalni nu trebuie sa ii spui neaparat :Nu am avut un iubit pana acum; ii spui clar : Nu am gasit pe nimeni potrivit pana acum. ori :Inca mai caut persoana potrivita. Daca te intreaba catzi boyfriens ai avut.ii spui : Inca nu am gasit un baiat care sa merite titlul de iubit. Oricat de ciudat ar suna.SAU-ii spui direct : Nu am avut. Sunt unii baieti care apreciaza fetele "sigilate„. Acum nu stiu ce sa-ti spun...si eu am avut faza asta. Probabil e de la adolescenta.da vina pe hormoni ca sa te simti mai bine :*! Mult noroc cu dragostea happy!