Am inteles tu ai gresit si el vrea sa iti intoarca suferinta. Si eu am trecut prin ceva asemanator doar ca e diferit. Daca lui chiar iu pasa de tine o sa inceteze pentru ca atunci cand iubesti nu trebuie sa ierti sau sa fii iertat. Tine de iubirea pura dintre voi; el nu ar trebui sa se comporte astfel daca e constient cat de tare te doare pe tine. Ai lasat-o prea moale si asta face pe el increzator si are impresia ca poate domina aceasta relatie. Dar incearca sa fii si tu asa sa-ti zici :" nu co*ie, gata, nu mai vreau sa sufar, inteleg ca am gresit dar e prea de tot" impunete si tu un pic fa si tu ce face el acum si vezi daca ii convine. Daca vede ca te-ai " trezit" o sa tragă inapoi. Si eu am gresit si a fost dureros dupa ce a urmat, dar acum suntem bine...pentru ca m-am impus si pentru ca a fost cazul sa o fac.
Ok, esti femeie, ok, ai gresit, ok, acum suferi si tu, dar totusi nu meriti sa fii calcata in picioare de un barbat care nu mai stie sa aprecieze ce are langa el. Nu meriți sa fii lovita si scupata de el, meriți ceva mai bun de atat. Crede-ma stiu ce zic. Nu il mai lasa sa te folosească precum o carpa de sters pe jos pentru ca nu esti si nu vei fi. Nu ii apartii, nu el te-a creeat, nu are dreptul sa te atinga nici macar cu o floare asta trebuie sa intelegi. Omul care da intr-o femeie e un las si asta ar trebui sa i-o spui si daca ai de gand sa stai cu el toata viata imi pare rau sa ti-o spun draga mea dar te v-a lovi in continuare: " lupul își schimba blana dar naravul ba", daca s-a intamplat odată si tu nu ai luat masuri atunci fii sigura ca lui i s-a urcat la cap si e foarte grav. Acum el are impresia ca poate face ce vrea din tine dar tu trebui da iubire demonstrezi ca nu e asa, ca nu poate si ca nu are acest drept.
Daca iti mai spune acea replica :..."Dumnezeu m-a intarit." spune-i ca ar trebui sa o lase mai moale ca nu e chiar asa cum crede el si sa renunte la replica asta deoarece sunt baliverne. In primul rând Dumnezeu nu ar face nicidata asa ceva pentru ca El vrea sa vada pace pe pamant si iubire, nu haos si certuri. In al doilea rad D-zeu te pedepseste cand nu te astepti si nu cu nimicuri de genul asta, poate cu necazuri in familie si boli dar nu cu asa ceva.
Asculta draga mea caci stiu ce zic nu esti un obiect esti o fiinta si nu meriți sa suferi atat pentru niste greseli care pot fi trecute cu vederea.
Sper ca ti-am fost de folos si daca vrei sa mai vorbim da-mi un mesaj in privat si voi putea sa iti spun mult mai multe...te voi putea ajuta zic eu :* ai grija de tine si ce faci cu baiatul acela :* te pup
Nu iti cer funda decat daca tu consideri ca te-am ajutat :*
Astept mesajul tau :*
Iti multumesc din suflet pentru ca ai lasat din timpul tau pentru a-mi raspunde la mesaj. Iti dai seama ca nu am scris chiar tot, nu e de ajuns cat am plictisit lumea? Lala nu este doar atat, ii vad sinceritatea in privire atunci cand se uita la mine si-mi spune ca nu stie ce e cu el,ca este constient de tot. Si inca ceva, ce nu inteleg, imi spune mereu "nu vreau sa te vad plangand, vorbim amandoi dar nu plange" De ce? Pt simplu fapt ca il cicalesc sau ca il doare? Iti dai seama ca mai este iubire, sunt atatia ani, e imposibil sa nu mai existe nimic. Ma consoleaza un singur gand. Cum si la mine a fost o perioada de "ratacire" in care nu ma interesa durerea lui si voiam sa-mi petrec timpul cu fetele, asa este si la el. Si cred ca va fi doar o perioada atat, cum s-a intamplat si la el. Nu vreau sa te plictisesc, ma bucur ca s-a gandit cineva sa raspunda si sa ajute.
Cica nu ma judecati, dar toti o faceti, am apelat la acest site pentru a primi un raspuns, nu jigniri! Nu m-am culcat cu niciunul dintre acei baieti! Am uitat sa specific eu cand zic inselat nu ma refer la sex!
Ai cam gresit ce-i drept, dar asa a fost varsta teribilista, nu aveai ce sa faci, ti-ai facut nebunelile si ai pierdut relatia deosebita pe care o aveati.
daca el a ajuns sa te trateze atata de josnic e clar ca nu mai prezinti niciun interes pentru el, din contra ii esti toxica.
lasa-l in treaba lui, nu il mai cauta si mergi mai departe pe frumul tau, poate in curand vei intalni o noua iubire in bratele altuia care te va pretui cu totul si veti avea sansa unui nou inceput. ca sa nu intri in depresie vorbeste mult cu prietenele tale bune, si fa ce-ti place, sport, muzica, dans, filme, miscare etc.
stima!
Daca ai inteles sa pretuiesti ceea ce-i pur si curat vei avea o viata frumoasa. spune-le celor care nu te merita ca ai alte preocupari si nu va veti mai vedea decat asa in treacat.
acepta ca s-ar putea sa-l fi pierdut de tot. mai sunt si alti baieti, nu fii disperata. si altii te vor iubi si ii vei iubi. nu e un capat de drum.
mai fa o ultima incercare, dar mult mai hotarata si categorica de data asta. foloseste un cadru relaxat, cere-ti scuze pentru ultima data si explica-i ca ai gresit, dar si subliniaza aici, daca nu te poate ierta tu nu vei mai insista niciodata. apoi retrage-te si lasa-l singur. daca te va cauta el, bine daca nu, in nici un fel nu-l mai cauta si bate la cap.
Cum ai spus si tu, ''s-a intors roata''. Oricum v-ati face un bine amandoura sa va despartiti..siii, cam multa vagabonteala pentru 17 anisori opinez eu. Daca la 17 ani fumezi de stangi, depresie din dragoste, ti-ai inselat iubitul de doua ori, cand fatuci de varsta abia de s-au sarutat sau le-a pus mana pe o tata iubitul.NU te judec dar la 30 de ani ce iti mai ramane de facut?!
Nu crezi ca alte "fatuci" de 17 ani isi invata copilul sa mearga? Sau in cele mai multe cazuri umbla prin spitale pentru chirotaje?
Eu nu te judec, nu esti a mea, nici fiica nici iubita...dar nu este o poveste pentru o adolescenta de 17 ani.
Nu te supara dar ce ti se pare asa anormal? Ma droghez, beau, ma prostituez sau ce?! am facut greseli dar nu iesite din comun! Daca nu ai sa-mi dai un sfat, nu am nevoie de nimic de la tine, mai ales de pareri urate
Frumoasa poveste, ti-a luat mult timp sa o inventezi? Auzi la ea... tipu' are minimu' pe economie dar o arde numai prin cluburi (probabil niste discoteci de la sat ca altfel nu-mi explic)
) Ce naibii cauti tu aici?! Trebuie sa ai 5 milioane sa te duci o seara la club? Revino-ti, club nu inseamna boschetareala!
Eu sunt intr-un oras destul de mare dar cand merg in club nu cheltui nimic sau maxim 10lei. clubul nu insemna aruncat cu bani ci distractie
Ma bucur ca exista cineva care are aceiasi parere ca a mea
Lipsa onestitatii si tradarea intotdeauna se plateste...
Sper spre binele tau ca ti-ai invatat lectia si nu te caiesti doar asa de moment, ca altfel o sa te invarti mult in viata printr-un astfel de cerc, caz in care:have fun!
Iti multumesc pentru raspuns, apreciez ca ai raspuns la intrebare dar spune-mi tu ca esti baiat : Din moment ce mi-am dat seama de greseala, cat va mai dura toata povestea asta? Tu asa ai proceda?! Ce ai face daca erai in locul prietenului meu? la fel?
Cum anume ti-ai inselat prietenul cu respectivii ceilalti doi baieti?
In fine,banuiesc ca te-ai culcat cu acel prim nou baiat intalnit.
Daca chiar te incapatanezi sa ramai cu iubitul tau singura sansa e sa incerci sa-i vorbesti din inima,dar daca nu te aude,sau nu vrea sa auda,atunci nu depinde de tine.
Nu vei reusii sa cari relatia de una singura, si din cate spui tu singurul ajutor care iti este aruncat sunt niste mizerii si pumni din partea lui, deci si el greseste!
Nu incerca sa pui accentul pe trecut:rasfoirea paginilor vechi de carti nu fac decat sa imprastie praf {confuzie } si sa instaleze, reinstaleze, acele sentimente de dezamagire si ura, sentimente pe care incercati sa le depasiti.De uitat nu o sa uitati, si nu e neaparat un lucru rau, dar in momentu de fata nu e bine sa zgariati in rana, deci evita sa amintesti de greselile ce au avut loc:inceteaza sa-ti ceri scuze, sau sa-i ceri lui sa-ti adreseze scuze tie.Ba chiar cand iti face reprosuri sau aduce aminte de trecut, spune-i sa nu o mai faca, si intreaba-l daca vrea sa formati un nou parteneriat!?
Poate peste 10 ani o sa fiti impreuna, trecuti de aceste momente grele, stand imbratisati la caldura si amintindu-va de cele trecute in timp ce va zambiti unul altuia. Poate...
Cateodata lucrurile au un sfarsit insa.