Buna.Nu am ceva impotriva relatiilor la varsta ei, dar am ceva impotriva tipului astuia. E clar ca nu are intentii prea bune, dovada fiind dif.de varsta si faptul ca se da la tine.Intareste-o explicandu-i ca la varsta ei aceea nu se poate numi relatie.Nu cred ca este destul de matura pentru a aprecia o relatie in adevaratul sens al cuvantului.Ai grija de ea sa nu fie ranita de tipul alaSucces
Nu am nimic impotriva sa aiba prieten la varsta ei.Si eu am avut la fel. Dar sa aiba grija sa isi aleaga unul de varsta ei, pentru ca daca e cu 3 ani mai mare decat ea, poate sa ii spuna de ex. sa faca sex, profitand de ea, aceasta nestiind ce inseamna.Cred ca ar trebui sa intervi pana nu e prea tarziu, adica sa ii spui sa termine acea relatie.Trebuie sa o faci sa inteleaga ca e prea mare pentru ea si poate avea de suferit. Sper ca ti-am fost de ajutor.
La 11 ani nu e iubire. Petreceti mai mult timp cu verisoara ta, iesiti afara, plimabti-va, iesiti cu rolele etc. Si spune-i baiatului aluia sa stea departe de verisoara ta si sa isi caute pe altcineva. Nu mi se pare chiar asa o tragedie ca fata are la 11 prieten sunt fete care au si de la 9-10 ani. Oricum nu va tine mult aceasta relatie . Maxim o saptamana si gata! Atat am avut de zis .
Numai bine!
Pai sa aleaga. ori pe ea ori pe tine.ai dreptate e prea mica dar poate e doar o legatura de amicitie sau prieteni foarte buni si ei fiind mici cred ca asta e marea iubire
Pai... nu o mai lasa cu baiatu' ala:
1) e prea mica
2) daca baiatu' ala a vrut sa te sarute pe tine, inseamna ca nu o iubeste pe ea
Asa ca, spune'i lu' verisoara ta sa il uite
Are 11 ani si are prieten... eu zic, ca daca o iubesti, sa ii spui cum stau lucrurile, si ce drepturi si indatoriri sunt intr'o relatie
desi, e prea mica pentru asta, da' zi'i tu ceva, ca sa inteleaga ca nu trebuie sa'l mai placa pe ala, dar pot ramne prieteni
[Parerea mea]