| lewismatthew18 a întrebat:

Alta problema de a mea!
Tot cu fata aia.

Dupa cum am povestit ne-am despartit, dupa mi-o scris ca ma iubeste dar nu poate fi nimic intre noi.
Deci, prietena ei, din momentul ala mi-a scris ca sufera fata aia, si sa maduc neaparat la ea. Ca sa vorbesc cu ea fata in fata.
Mi se pare putin ciudat chestia asta, nu mi s-a intamplat niciodata, e prima fata care este asa schimbatoare.
Prietenii spun ca sa incerc, sa vad ce face, cum vorbeste cu mine. Dar eu cred ca e ceva la mijloc.

As vrea niste sfaturi. Ce sa fac? Sa maduc la ea sau sa o las inca sa vad daca ma cauta?
Sau sa o las in pace pentru totdeauna?

4 răspunsuri:
| Zamfir_Luisa_2000 a răspuns:

Ai putea sa vorbești cu ea și să o întrebi ce are. Poate că îi pare rau

| Pool77 a răspuns:

Si premiul pentru cel mai mare pampalau este acordat tie.

Bai baiatule, cred ca ti-am mai raspuns o data parca.

Cat ani ai? Cati ani are ea?

Pana nu-mi zici varsta n-o sa tastez degeaba.

| Romanul86 a răspuns:

Eu, cred că te pune la încrecare. Insistă să-i faci curte dar nu o stresa. Ea nu are probabil încredere în tine, ești prea Poker Face spune-i și tu chestii intime despre tine, de exemplu cum gândești sau lucruri jenante din viața ta.

| lewismatthew18 explică:

Ne am despartit big grin
Am stat mult pe ganduri, am tot vorbit cu prieteni si ieri noaptea am vorbit cu ea, si am hotarat normal, fara cearta, ca ea in stanga si eu in dreapta.

E mai bine asa, problema e ca eu am lasat-o deja de o saptamana, ea era cea care tot insista la mine, ma suna, imi scria, dar totusi imi spunea ca nu avem viitor si din astea.

Multumesc pentru sfaturi.