Intr-adevar, tare sexy esti tu la 10 ani. Sa-mi trag 100 de palme. V-as impusca pe rand
Asa fata , spune-le tu ca eu m-am saturat cat le-am zis.
Hehe dar tu draga domnisoara ce credeai ca se va intampla daca dormeati impreuna? credeai ca te va tine de mana toata noaptea si iti va citi povesti? ce mame deschise, si eu care credeam ca mamele fac spume la gura cand aud de situatie gen fiica ei doarme acasa la un baiat . domnisoaro NU ai nimic ce sa faci pentru ca baiatul este de varsta ta este minor, in concluzie el nu are discernamant conform legii si deci NU va pati nimic, tu ramai cu aceatsa reputatie, ghinion
Esti suparata? De ce? Ca si-a satisfacut poftele sexuale si acum te-a parasit? Asa va trebuie la fetele astea care cedati la prima intrebare, din partea unui baiat, de a face sex.
Si daca ti-a venit ciclu, gata, stai cu cracii in sus la toti dobitocii, care te mint cu vorbe frumoase. Daca aveai o varsta mai inaintata, as fi zis, dar la 10 ani, ce dracu o fi vazut ala la tine ''sexy'', habar n-am!
Pai chiar ca esti una! Imi pare rau, fetita, dar el merge cu capul sus pe strada, pe cand tu, ai ramas cu reputatia patata. Meriti tot ceea ce ti se intampla!
De unde crezi ca a aflat clasa? nu de la ''iubi'' tau?
Paraseste-l! A avut femeia la dispozitie si n-a facut tot tacamul? Anal si oral nimic? Asta nu e relatie de viitor!
La doar 10 anisori? Tu stii ca ti-au crescut de 10 sansele sa faci cancer? Sau ca ai facut un mare pacat? Acum, daca afla politia ce ati facut, iubitul tau va fi pedepsit pentru ca daca un baiat face sex cu o minora in varsta de pina la 15-16 ani poate sta la inchisoare sau poate plati amenda.Acum cel mai bine ar fi sa vorbesti cu mama ta despre asta.Si apropo, varsta de 10 ani nu este pentru iubiti.Acum nu cred ca ar trebui sa fii ingrijorata de ce zic ceilalti, cred ca ar trebui sa te gindesti mai bine la viata ta.
Miros de troll simt si eu in nari.
Instinctul meu de fata mare nu ma. nseala...
Ok... sunt uimit...
in primul rand ce s-a intamplat intre voie nu cred ca e sex... daca a curs sange inseamna ca ti-ai pierdut virginitatea acum la varsta de 10 ani nu cred ca ii functioneaza "jucaria ".
de faza cu clasa inseamna ca el a spus cuiva... vorbeste cu parinti tai despre asta... totusi cum ati facut sex la vasta asta?
Suparata? Pentru ce?
Nu-ti face probleme, draga mea.
Va veni puradelul pe lume si el se va intoarce la tine si veti trai fericiti pana la adanci batraneti!
Hai ma nebuna mica ca si tie ti-a placut. daca nu iti placea nu stateai )
Asta e o mare minciună pentru ca:
1 fetelor le vine ciclul la sau după 12 ani
2 de unde știi tu denumirile organelor intime în mod științific la vârsta asta
3 e scris cam retoric totul si cam corect pentru vârsta ta de "10 ani"
Bine zis! ai dreptate, sigur e o minciuna.
Eu am 14 ani si la vârsta ta fiind băiat mă jucam cu mașinuțele si ieseam pe afară nu stăteam să mă...