| alexutzzaalexa a întrebat:

am 10 ani si sunt in clasa a4-a. Un baiat din clasa pe care il plac toate fetele din clasa, si de la un timp si eu, s-a indragostit de mine, iar aum toate fetele care l-au placut se razbuna pe mine, incluziv doua prietene de-ale mele care il plac si ele. Ce sa fac? sa continui relatia cu el si sa distrug prietenia dintre eu si fetele acelea, sau sa ma despart de el si sa revin la viata mea normala? Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| gabitza_6878 a răspuns:

Hmmm... s-a indragostit ...la clasa a 4-a numa' indragosteala nu-i
nici la a 8-a nu-i indragosteala.deci nu ai ce relatie sa continui pentru ca nu a existat o relatie
poti sa-l lasi...peste cativa ani o sa gasesti unul muuuuult mai bunwinking

16 răspunsuri:
| TąNyą a răspuns:

Pai depinde ce fel de prietene sunt. adica bune care ar face orice. si banuiesc ca te-ar intelege la "problema" asta daca ti-ar fi prietene. sau doar prefacute sa se dea bine pe langa tine. Acum totu' tine de tine. Daca-l iubesti si ele nu sunt prietene adevarate ramai cu el, daca-l iubesti si ele sunt prietene bune fa-le sa inteleaga ca-l placi si e reciproc. daca nu-l iubesti si ele iti sunt prietene. desparte-te. Sper ca te-am ajutat

| georgegs a răspuns:

Nu.sunt.prietene.continua.relatia.,,.succes

| georgegs a răspuns:

Nu.sunt.prietene.alea

| Aѕнℓєу♥ a răspuns:

PRIETENIA conteaza mai mult ca baiatul ala!
Vrei sa-ti pierzi cele mai bune prietene care poate te'au ajutat cand erai intr'o problema? Sunt multi baieti frumosi si draguti crede'ma asa faceam si eu cand eram o pustoaica.Eram mica si nu gandeam.Acuma,stiu ce trebuie sa fac.Numai sunt un BEBE!
Gandeste-te si tu un pic
Bafta

| Blue_2059 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu prietenul tau, sa le spuna tuturor ca nu e vina ta ca el te'a ales pe tine. Fetele cu care ai fost prietena, nu se numesc "prietene adevarate", deci parerea mea e ca nu se va schimba nimic daca iti lasi iubitul pentru ele. E decizia ta, daca tii cu adevarat la el si invers, nu-l lasa. Sper ca am fost utila:*

| candycarrie a răspuns:

Ai 10 ani si esti in clasa a 4-a.nu vreau sa fiu rea dar totusi puteai ramane la papusilaughing...adica...cum poti numi o relatie apropierea dintre tine si tipu ala. ce sa zicoh go on deci eu zic sa nu le bagi in seama asa is fetele la varsta asta, prieteni iti poti face oricand. bucura'te cat inca mai esti copil si lasa tu "relatiile" ca ai vreme:*

| bubblesx a răspuns:

Se vede ca nu ai ce sa faci la varsta tahappy!

| otherwise a răspuns:

O prietenie dureaza o viata, o iubire e trecatoare...
Ceea ce vreau sa zic este ca daca vei renunta la prietenele tale va fi o prostie. Cel mai bun lucru este sa renunti la el. Ai timp, mai ales fiind in clasa a4-a... Ai toata viata inainte!

| ela_9708 a răspuns:

Uite ce este nu vreau sa fiu reastraight face, dar o relatie la varsta ta nu e este ceva indicat de pe acumwinking, mai bine iesi cu fetele la joacabig grin, prietene ce ai, ca, de''iubiti'' o sa ai timp toata viatawinkingsi referitor la intrebarea ta.prietenele de azi nici sa nu ai incredere in ele pentru ca sunt ca 2 feteoh go on.bine nu toate doar cele apropiatesh ca pustiu daca te intelegi bine ramai ca el,, dar mai bine asculta-ma traieste-ti copilaria!big grin

| lilpop97 a răspuns:

Daca ele se razbuna si sunt rele cu tine doar pentru un baiat ...atunci ele nu sunt adevaratele tae prietene. Parerea mea fii cu el si aratale ca esti mai tare dupa asta vor veni singure la tine si.tzi vor zice hai vi cu mine la cumparaturi crede-ma mi.sa intamplat si miewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu la 10 ani inca imi placeau papusile si imi impleteam codite.lumea asta a inebunit.in clasa a 4 a se iubesc ei.nu vreau sa fiu rautacioasa da invata mai intai tabla inmultirii si dupa baietii.cu siguranta o sa it prinda bine.asa ca alexutza mica traieste viata de copil.kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sati gasesti un prieten de vst ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te culci cu el

| sίмρℓε☻кι∂a a răspuns:

...Doamne fata vezi-ti de papuselele tale... Du-te mai invata limba romana[ca grele este sa vorbeste vomanestelaughing]Fata nu esti normala la cap? Doamne fereste-ma eu la varsta ta inca ma mai jucam cu fetele prin parclaughing. Uh de`acum te gandesti la baieti?raised eyebrows. In fine sa trecem la intrebarea ta.->mai bine ramai cu fetele.Cacci baiatu` te poate lasa cand vrea ellaughing.

| dyana_8491 a răspuns:

Esti inca mica, nu trebuie sa lupti cu orice pret pentru un baiat, lasa-l pe el!big grin sh petreceti mai mult timp cu prietenele pentru ca poti sa ramai cu ele pentru totdeuna, in schimb cu baiatul acela nu poti pentru ca dragostea nu dureaza mai mult de 25 de ani si la voi deja se va consuma repedewinking

| D0do a răspuns:

Mai aveati unpik si vo si trageati...