Fetele de 16 ani nu se uita la baietii de 13 ani,ele vor barbati adevarati,eventual cu bani,ca sa le duca prin cluburi,pe la distractii, sa le faca cadouri scumpe. Daca prietenul tau e foarte inteligent, iar domnisoara de 16 ani e o fata cuminte,educata si nu are interese materiale,poate sa incerce prin metodele clasice, nu cu id-uri, sms-uri.Scrisul si vorbitul inteligent,comportament matur, sinceritate, seriozitate...asta-i trebuie prietenului tau.
Iti zic eu ca fata ca cele de 16 ani, sunt la perioada in care se simt atrase de baietii mai mari ca ele, pentru ca ii cred mai maturi deci nu stiu cate sanse ar putea avea prietenul tau.De la 13 la 16, chiar daca nu e o diferenta mare se schimba cu mult modul de a vedea lucrurile in general.
Mmmmda... sunt absolut sigur ca are 120% sanse la o fata de 16 ani... trebuie ca fata sa indeplineasca una din urm conditii
1) Sa fie pe interese
2) Sa fie oarba
3) Sa nu fie "ca celelalte"
4) Sa fie asa de proasta incat s-o poata minti baiatul ca si el are 16 -17 ani
Sincer imi pare rau sa-ti spun asta da intrebarea nu-si are rostul pentru simplu fapt ca fata aia or cat de proasta ar fi nu se uita la el nu pentru ca n-ar arata bine ci pentru ca e mai mic cu mult.
CatalinMelinte întreabă: