Normal ca e binee.sunteti copii. dragostea nu are varstaa.
dcee mai intrebi este foarte binee.:* ma bucur pentru tinee.si cred ca este cazul sa-i spui cal placi poate el are aceeasi parreree despree tineee >
La 11 ani e cam greu sa spui "Simt pentru el, ce n'am simtit niciodata pentru nimeni" pentru ca nu ai trecut inca prin multe chestii.De'abia pe la 13 ani in colo o sa ajungi sa realizezi chestii, in care nu credeai.Nu stiu daca ar fi bine sa'l placi, adica esti cam mica pentru ati face griji de'astea. Daca il placi sau nu, asta e decizia ta.
Pai nu stiu ce sa iti zic, baiatu mi se pare prea mic(9 ani totusi) iar la varsta voastra nu exista "iubire" doar atractie.
Eu am 14 ani si nu am iubit pe nimeni cu adevarat chiar daca am avut destui iubiti, decat am tinut al ei si m-a atras felul in care arata. "Iubirea" mi se pare un cuvant prea mare pentru ce am simtit eu pentru ei si cred ca este un cuvant mult mai mare si pentru tine tinand cont ca ai doar 11 ani.
Eu zic sa nu te mai gandesti la el mai bine traiesteti copilaria, o sa ai destul timp pentru baieti in viitor crede-ma.Si daca tot vrei sa iti faci un prieten cauta unu de varsta ta sau mai mare nu de 9 ani, cred ca baiatelul inca se mai joaca cu masinutele si nu se gandeste la "iubite".
Succes!
Este bine. Dar nu prea cred ca la varsta ta aia e "iubire" Sunt mai mare decat tine cu 2 ani si tin minte ca asa eram si eu dar iti va trece deoarece vei vedea un alt baiat mai frumos si asa va continua pana vei ajunge ls o varsta pe care o sa o apreciezi pe plan sentimental...
fain:X
nu te speria se vede ca si tu iti dai seama ca e doar o iubire de copii
totusi eu as pastra asa zisa dragoste ca una secreta pentru ca. sunteti totusi micuti si sunt cam 99% sigura ca nici unu na mai avut prieten/a pana acum soo...
prea multe complicatzii
"iubestell",,, pana te plictisesti , sau pana gasesti pe altuu
parerea mea
Hei am trecut si eu prin asta aveam 7 ani iar ea 8 ani, ne placeam faceam totu impreuna
parintii nostri prieteni buni de familie pana cand am facut cu ea dragoste, copil fiind nuprea stiam ce faceam la varsta aia dar imi placea si mie si ei, eu zic ca n-are nimic dar-fato iubestel pupal...nu faceti dragoste! sunteti prea mici /
sauiate dupa ceti spune inima
Pai nu poti impiedica sentimentele.si nu e prea mare diferenta.doar de 2 ani. o sa vezi ca o sa mai cresti si o sa-ti amintesti de acest lucru razand.pana at, iubeste-l... o sa-ti treaca pana la urma...:*:*:*
Poi dragostea este fara limite si mie mi-a placut de un baiat mai mik dar apar multe schimbari in viata acum de exemplu nu-l mai plac dar iubirea vine atunci cand o vezi in fata si daca iubesti cu adevarat acel baiat nu e nimic rau... Dar cand ai sa mai cresti o sa-ti placa altul te asigur bafta in dragoste! funda?
anonim_4396 întreabă:
idkandrei690 întreabă: