Cel mai bun remediu este ceaiul de musetel
In maxim o saptamana daca te speli mereu pe fata cu ceai iti trec cosurile. Crede'ma eu am incercat si a mers.
I-am mai dat cuiva acelasi raspuns, Eryfluid folosit zilnic. Rezultatele apar inca de la prima folosire si nu afecteaza in mod negativ tenul.
Poi. pot sa te ajut cu taaz dar nu iti mai apar cosurile doar in poze... in realitate chiar nu stiu dar daca e de poze uitate pe http://www.taaz.com/
Si eu am tot 11 ani. Si sa stii ca te poti da cu creme...mama mi-a luat o crema.Se numeste CREMA ANTIACNEE(cu ulei de salvia si sulf) este de la Cosmetic Plant.Nu stiu exact de unde a luat-o...(si eu am avut cateva cosuri pe fata)
Nu e adevarat!
singurul remediu care are efect imediat si este 100% pe baza de H2O, se numeste sperma si se ia pe cale bucala cel putin o data pe zi. se gaseste oriunde in aer liber sau la coltul oricarui cartier.de preferat se administreaza dimineata inainte de scoala sau dupa!
Ma daca e ceva att de urgent mascheaza si u cu fond de ten de culoarea tenului tau da mai intai date cu o crema hidratanta si dupa aia cu fond de ten am 12 ani si cand e de urgentzsa asta fac...
Mutubal întreabă: