| RoberRoby a întrebat:

Buna am 11 ani si am peninsul normal de 5 cm si in erectie 10 cm stiu ca nu ar trebui sa ma preocupe asa ceva la varsta mea dar as vrea sa stiu cum sa-l maresc.Ma puteti ajuta va rog?

4 răspunsuri:
| Aylee a răspuns:

Sunteti amuzanti laughing serios de nu. Ai 11 ani, pana la varsta de 22 de ani te maturizezi, stiuca poate sa-ti creasca intr-un an cat n-a crescut in 2. Oricum, indiferent cum ar fi, ce treaba are la varsta asta?

| corbulalbrosu a răspuns:

Dimensiunea penisului este "programata" din momentul conceperii tale de catre ADN-ul tau, la fel cum este stabilit genetic dimensiunea tutur organelor tale.La ora actuala stiinta medicala inca nu a inventat o metoda de marire reala a penisului.Toate metodele publicitate cum ar fi lotiunile, cremele, exercitiile sau aparatele minune de marire a penisului sunt mincinoase prezentate de sarlatani prin care storc foarte multi bani de la credulii prosti sau naivi. La varsta ta nu are rost sa te preocupe aceasta problema deoarece mai ai mult de crescut pana vei ajunge la dimensiunile finale, cele de maturizare.

| Emilian65 a răspuns:

Lasa-l sa creasca singur, odata cu inaintarea in varsta.

| RaisaPretty a răspuns:

La varta ta nici nu ar trebui sa te intereseze asemena lucuri.