| myxolaryy a întrebat:

Buna am 11 ani si imi place de un baiat dar nustiun ce sa fac si il visez tot timpul odata am vrut sa ne sarutam dar mi-a fost frica ca no sa ma placa.va zic drept l-am pupacit pem obraz e multe ori si el la fel pe mine dar de fiecare data cand il pupuceam se inrosea asta inseamna ca ma place si anul acesta marg impreuna cu parinti lui la mare ar trebui sal sarut?(dau funtita)ajutati-ma va rog

Răspuns Câştigător
| Puxy:X a răspuns:

Eu cred ca dragostea nu are varsta poti iubi si la 10 ani si la 80 mai devreme sau mai tarziu tot se va intamla si sentimentele pe care le simti acum la prima ta dragoste sunt mult mai puternice decat ceea ce vei simti la 15 ani.

Deci parerea mea ar fi sa-i zici ca ai inceput sa simti ceva mai mult pentru el.

La mae chiar poti sa-l sarutzi dintr`o gluma poti da nastere unei frumoase prietenii:*

Deci parerea mea fa primul pas pana nu va fi prea tarziu...

Multa baftta.sh curaj:*

In dragoste si in razboi totul e permis :*

Pwwpikii:*:*:X:X

9 răspunsuri:
| Corina a răspuns:

Draga mea, îţi spun sincer că eşti prea mică pentru a avea o relaţie. La 11 ani, alte fetiţe se joacă incă cu papuşi, iar tu deja visezi la baieţi. Oare nu ai viaţa înainte şi timp destul pentru iubire? Sfatul meu prietenesc este sa-ti trăieşti copilăria şi să laşi dragostea pentru mai târziu. Sunt mămică de fetiţă şi deci, te sfătuiesc ca şi pe copilul meu. Ţi-am citit şi întrebarea referitoare la frumuseţe şi mă gândeam ce preocupări mari ai tu la varsta de 11 ani, faţă de alţi copii. Nu mi-o lua în nume de rău, dar acum, singurul tău scop ar trebui să fie şcoala, iar timpul liber să ţi-l petreci jucându-te. Încă eşti copil şi ai nevoie de joacă. De prieteni, dragoste, relaţii vei avea timp şi mai târziu. Gândeşte-te că de la un simplu sărut nevinovat şi o strângere de mână, se poate ajunge f. uşor la o sarcină nedorită. Nu cred că vrei să devii mămică la 12 ani şi nici la medicul ginecolog pentru o eventuală întrerupere de sarcină. S-au văzut destule cazuri de fetiţe de vârsta ta, care au rămas însărcinate pentru că nu au ascultat de părinţi şi au fost nerăbdătoare să descopere tainele iubirii. Dar au sfârşit prin a se trezi cu un bebe în braţe, iar tu nu cred că asta îţi doreşti. Gândeşte-te bine! Cu prietenie si sinceritate!

| Andru1996 a răspuns:

Miruna pentru inceput...esti cam mica pentru iubiti mai bine ocupate de scoala dar totusi sa iti zic sugur ce sa faci... du-te la el dar intr'un loc retras si vorbeste cu el daca ii place de tine daca vrea sa fie cu tine etc etc si daca te iubeste atunci nu ezita fiindca el sigur 100% nu o sa se supere si nu ar ezita o clipawinking

| Gosh. a răspuns:

Hei Mirunawinking
Uite.iti spun sincer ca nu e chiar vremea pentru un iubit, poate vara da, dar in timpul scolii nu iti recomand, cel putin pentru varsta ta ar trebui sa ai alte preferinte happy

Dar in fine, sa-ti raspund la intrebare.Cred ca da, ai putea sa il saruti, doar pentru a experimenta big grin. Dar sa va gasiti un moment special happy

Dar cu toate astea, chiar nu iti recomand. Uite eu am 15 ani si am primit de-a lungul timpului o gramada de "oferte" de la baieti... dar nici macar nu am avut primul sarut vreodata happy. Inca astept persoana speciala.

Mult noroc! xo

| HelpBoy a răspuns:

Spune-i ca il placi.

| Didy_4281 a răspuns:

Dragostea nu are varsta daca iubesti

| Nik a răspuns:

Pai eu zic ca ar trebui... pentru ca atunci o sa creada ca sunteti doar amici
Bafta!

| Nik a răspuns:

Lasa fata ca nu-i mica andru... eu am avut iubita de la vasta de 10 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Io la 11 ani nicinu stiam ce au baietii in pantalonilaughing si u de acum te gandesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Io la 11 ani nicinu stiam ce au baietii in pantalonilaughing si u de acum te gandesti