Stii chiar si daca o sa rida tu nu ii lua in seama si ride impreuna cu ei.Stii ceia ce tiau scris ceilalte persoane e drepta la 11 ani e cam straniu sa ai releatii. Niciodata nu e tirziu sa iubesti asaca puteti rabda puti maca pina la 15-16 ani. Succese!
11 ani? ma gandesc ca si el are tot cam asa nu? daca da trebuie sa intelegeti amandoi si sa-i explici ca mai bine sa fiti prieteni foarte buni sau doar prieteni, sunteti prea tineri stiu ca voiai sa auzi ceva de genu ca sa nu-ti pese de ce zic altii dar efectiv nu-i ok nu trebuie sa te intereseze de ce zic altii. dar pentru voi, pentru tine nu-i oke mai asteptati macar pana la vreo 16 ani
Uite, sti ce zic eu? la varsta de 11 ani sunteti cam mici si parerea mea este sa fiti mai mult prieteni decat "iubiti", radeti, va jucat dar doar atata...
Copilaria e unica si scurta, profita de ea
Da,el are tot 11 ani. nu stiu cui sa-i dau funda fiindca toti m-ati ajutat.stiu ca poate e putin cam prea devreme dar nu este o relate adevarata doar chestii de genu ce draguta esti si nu stu ce.adica fara tinut de mana si pupat...