| nuby a întrebat:

am 11 ani si sunt in clasa a 5a. aveam 10 ani cand am inceput clasa si mi-a placut ff mult de un baiat dar ma fost frica sa-i zic, apoi mi s-a parut ca si lui ii placea de mine dar nu ma zis nimic, apoi nu mia mai placut de el fiindca nu se intampla nimic.acum vreo 2 saptamani vorbeam pe messenger cu o prietena foarte buna de-a mea care are id-urile tuturor din clasa. i-am zis prietenei mele sa-mi dea si mie id-urile colegilor pe care nu le am, si mi le-a dat, printre ele era si id-ul baiatului de care mi-a placut. El mi-a dat accept si a inceput sa vorbeasca cu mine si zi si noapte ziua pe mess seara pe telefon, imi cerea intruna web si la scoala imi dadea tot cei ceream.Seara imi zice niste tampenii cum ca el ar face S*x cu mine si ca facem copii si nu stiu ce, totul in gluma.Asta imi zicea si pe mess, asta imi zicea si aseara pe mess ca o sa avem 2 copii si nu stiu ce, totul fiind in gluma.Aseara imi zice: auzi, fara gluma acum, v eu nu stiam ce vrea sa-mi zica apoi mi-a zis toate cuvintele in afara de primul si intrebare era vrei sa fi cu mine? atunci mam speriat...fiindca vorbisem cu el foarte mult incepuse din nou sa-mi placa de el si inca imi place fiindca m-a intrebat aseara si i-am zis ca ma mai gandesc si acum m-am gandit si i-am zis ca da si i-am lasat un mesaj fiindca el astazi era la un meci de fotbal. Dar copii o sa rada la scoala cum au ras si atunci cand el a mai avut o prietena si nu stiu ce sa fac in legatura cu asta ma puteti ajuta? sau credeti ca e putin cam prea devreme pentru o relatie spus in ghilimele?

Răspuns Câştigător
| superiulia3 a răspuns:

Stii chiar si daca o sa rida tu nu ii lua in seama si ride impreuna cu ei.Stii ceia ce tiau scris ceilalte persoane e drepta la 11 ani e cam straniu sa ai releatii. Niciodata nu e tirziu sa iubesti asaca puteti rabda puti maca pina la 15-16 ani. Succese!

3 răspunsuri:
| Memecy a răspuns:

11 ani? ma gandesc ca si el are tot cam asa nu? daca da trebuie sa intelegeti amandoi si sa-i explici ca mai bine sa fiti prieteni foarte buni sau doar prieteni, sunteti prea tineri stiu ca voiai sa auzi ceva de genu ca sa nu-ti pese de ce zic altii dar efectiv happy nu-i ok nu trebuie sa te intereseze de ce zic altii. dar pentru voi, pentru tine nu-i oke mai asteptati macar pana la vreo 16 ani happy

| RomanianBoYz a răspuns:

Uite, sti ce zic eu? la varsta de 11 ani sunteti cam mici si parerea mea este sa fiti mai mult prieteni decat "iubiti", radeti, va jucat dar doar atata...
Copilaria e unica si scurta, profita de eawinking

| nuby explică:

Da,el are tot 11 ani. nu stiu cui sa-i dau funda fiindca toti m-ati ajutat.stiu ca poate e putin cam prea devreme dar nu este o relate adevarata doar chestii de genu ce draguta esti si nu stu ce.adica fara tinut de mana si pupat...