| Tenisi a întrebat:

Buna!
Am 11 ani si sunt in clasa V. Am cunoscut un baiat super dragut care este in clasa cu mine si il plac. Chestia e ca nu stiu daca ma place. In ore l-am vazut de multe ori ca se uita la mine si cand ma intorceam cu capul la el isi dadea seama ca il vad si imediat deschidea un caiet si se prefacea ca scrie in el. Ma tachineaza mereu si este rautacios cu mine apoi eu ma prefac ca ma supar iar el imediat isi cere iertare razand pentru ca stie ca ma prefaceam. Ieri mi-a cerut in pauza adresa de mess. Nu stiu daca ma place si nu am curaj sa il intreb. Imi puteti da idei in care sa ii arat ca il plac dar nu prin cadouri sau ceva de genul asta ci doar prin gesturi.
Va multumesc! Cel mai sugestiv si folositor raspuns primeste funda.

1 răspuns:
| Elenutza_7555 a răspuns:

Poi ar trebui sa vb cu el dar sa nu ii sp exact ce simti pentru el.De exemplu dim cand te duci la scoala saluta-l, il intrebi cum i s-a parut tema. Discutati despre scoala si daca el sp de exemplu ca nu a stiut un exercitiu pe care uh l-ai facut dai-l uh.Shi dupa aia cand scapati de la ore incearca sa pleci o data cu el si intra in vb cu el.Intreaba-l daca iese puti in oras sa va plimbati si nu a sps nimeni ca numai voi doi si si cu alti pr si incercati sa va jucati adv sau prov si acolo iti pui si o pr buna sa ii puna niste int despre tine si vezi si uh daca se rusineaza.Crd ca te-a ajutat.Eu sper ca reusesti sa discuti cu el si sa fie totul bine.Te-am pupat dulce.happyhappyhappy: