| HermioneLove a întrebat:

happy
Am 12 ani dar inca nu mi-a venit ciclu.
Este ceva normal sa nu-mi fi venit inca?(va rog fara comentari urate)
Fundita! puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, este foarte normal. Ca sa te linistesc, mie mi-a venit pe la 13 ani si 9 luni, daca aproximez eu bine. Si stiu o fata careia nici la 14 ani jumate nu-i venise.
Fiecare organism se dezvolta in ritmul sau.

11 răspunsuri:
| BlaaBlaa a răspuns:

Corpul tau decide cand esti pregatita pentru ciclu. Deci stai linistita, nu ai nici o problema. Uita-te pe http://www.noifetele.ro/

| M4gd4L3n4 a răspuns:

Da este foarte normal. Menstruatie poate apararea pana la varsta de 16 ani.

| DumiY a răspuns:

Buna!
Nu fi ingrijorata este destul timp. Probabil ca nu esti destul de dezvoltata pentru asta. Fiecare are organismul lui. Nimeni nu il are la fel. Corect? Corect. Oricum menstruatia in general apare intre varsta de 12-16 ani. La unele fete poate aparea chiar si la 10-11 ani. Doar daca sunt bine dezvoltate(am citit si eu) sau chiar la 18 ani. Oricum nu ai de ce sa te ingrijorezi cu cat mai tarziu cu atat mai bine. Nu e chiar asa de fain la menstruatie o sa vezi. Uite aici un site te va ajuta mult zic eu http://always.ro/yourbody/yourbody.php. Sanatate! Funda?

| Youcandoit a răspuns:

Da e normal

| Maty23 a răspuns:

Mai asteapta daca ai semne trebuie sa iti vina

| mona a răspuns:

E ceva normal, nu ai motive de ingrijorare

| ascovit a răspuns:

Da este foarte normal, nu ai de ce sa te ingrijorezi, ba chiar poti sa te bucuri ca nu ti-a venit inca.
Unor fete le vin mai repede altora mai tarziu, intervalul de varsta fiind intre 10-16 ani. Daca treci de 16 ani si nu iti vien ciclul, atunci este cazul sa te duci la un medic, asa ca jnu te ingrijora, bucura-tehee hee

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
În mod normal instalarea menstrei are loc între 12 și 14 ani.
Nu ai motiv de îngrijorare.
Pa, pa.

| Floarteablbastra a răspuns:

În general, menstruaţia apare între 11 şi 16 ani. Nu ai de ce să-ţi faci griji că nu ţi-a venit încă, ai tot timpul.
Menstruaţia este o schimabare care are loc la pubertate. Alte schimbări care au loc în perioada asta:
-creşti în înălţime
-întregul corp ţi se dezvoltă (şoldurile în mod special).
-ţi se dezvoltă sânii.
-ţi se îngraşă părul.
-transpir mai mult.
-ţi se îngraşă tenul şi încep să-ţi apară coşuri.
-apar primele zone de păr în zona axilei (la subraţ), pe picioare şi în zona pubiană.
-ai secreţie vaginală.
Secreţia vaginală e un fel de *avertizare* că îţi vine menstruaţia. Când vei avea, vei ştii că trebuie să-ţi vină.

| summergirl25 a răspuns:

Da,poatesa itivina pana la 15 ani.

| Amalya02 a răspuns:

Da este normal. Mie mi-a venit la 13 ani. Menstruatia poate aparea pana la varsta de 16 ani

Întrebări similare