| BombonicaTa a întrebat:

Am 12 ani și sunt în clasa a VII- a. Îmi place de un băiat cu 2 ani mai mare.Lui îi plăcea de o altă fată cu un an mai mare dar ea a plecat... Din luna februarie a început să îmi facă un fel de avansuri. Și au fost unele momente în care am vrut să îi spun dar mi-a fost frică de ce va zice el.CE TREBUIE SĂ FAC? Mulțumesc.

Răspuns Câştigător
| Karinutaa a răspuns:

Te înțeleg. Și eu am trecut prin același lucru.Eu am 14 ani spre 15. Părerea mea este că nu ar trebui să-i arăți că ești,, nebună" după el. Așa o să înceapă să-și bată joc de tine. Începe să vorbești cu el despre lucrurile comune dintre voi doi. Fi tu. Asta o să-l facă să fie înnebunit după tine. Succes. Te pup.

5 răspunsuri:
| SunnyDay88 a răspuns:

Hmmm... fata aia se va mai intoarce?

ai grija ce faci sa tina la tine si sa nu fii doar premiul de consolare pana apare din nou premiul cel mare.

| Hαppiηеss a răspuns:

Daca intr-adevar iti place trebuie sa ii spui asta, binenteles intr-un mod gratios, ca sa fi fericita trebuie sa iti dai silinta si sa lupti pentru asta nu o sa primesti nimic de-a gata happy Si sti cum se spune: Nu risti nu castigi!

| kzd a răspuns:

Vorbiti despre asta, dar nu il intreba prea direct ca sa nu rada de tine.

| NoNameexd a răspuns:

Of,ești cam micuță pentru o relație draga mea.Nu vreau să fiu răutăcioasă, dar poate ar fi mai bine să aștepți să mai crești și momentan să-ți vezi de școală... Acum că tot am intrat aici îți și răspund la întrebare. Băiatul acela, nu cred că s-ar pune cu tine, și îți zic și câteva motive 1. Băieților nu le plac fetele mici, mici! În sensul că dacă ai fi avut tu 15 ani și el 17, poate ar fi fost altceva, dar el acum cred că s-ar uita după fete de vârsta lui, sau fete mai mari.2. Băieții, ca majoritatea băieților se uită după aspect fizic, forme, etc.Cred că înțelegi ce vreau să zic. Dacă sunteți prieteni, poți vorbi cu el și poate iese ceva frumos, dar ai grijă ce faci.Baftă!