Buna scumpiq. Eu am 14 ani, sunt fata si inteleg prin ce treci. Am trecut si eu prin fapte diverse de genul, si ma bagam in seama mai mult decat trebuia bla bla bla s. a. Draga mea, momentan fiti doar amici, apropiete de el, si nu insista.nu trebuie sa vrei nici o relatie, iti strici toata copilaria, asculta la mine. Fiti doar amici, dar din cate am inteles, sunteti deja. Vei creste, desi nu cred ca vei mai avea ochi pe el:-), si prietenia, treptat se transforma in altceva...
"bogza2" nu cred ca ar trebui sa o descurajezi.
daca tie iti place de el incearca mai bine sa fiti amici si psunei ca nu-ti mai place de el. pot sa spun cu toate ca eu inca nu am implinit 12 ani. sunt cls a6a si am trecut prin ceva asemanator cu tine. insa la mine au fost destule. daca ai vrea sa-ti povestesc trimite-mi id-ul tau printr-un msj TPU si iti dau eu add. in fine. incearca sa fiti amici, gaseste ceva ce te intereseaza si pe tine si pe el.. cine stie poate totul vine de la sine. macar prieteni buni sa ramaneti daca nu reusesti.
un an nou fericit
Asteapta sa ai prima menstruatie si apoi INCEPE sa te gandesti la baieti. tu inca esti la varsta in care fetele se joaca cu papusile! ... sau ce? crezi ca nu o sa ai timp de iubiti?
Pare rau dar orce baiat intreg la minte nu sar imprieteni cu una de 12 ani. fetele de varsta lui sunt mult mai,, bune''...srry
Nu te vrea, baietii nu se uita la fete cu 3 clase mai mici, fii sigura ca nu e interesat de tine si ca probabil are alta prietena... Scuze dar asta e realitatea, esti cam urata. (URATAA!)
Eu gandesc ca copilaria trebuie petrecuta dupa care, te vei maturiza, si vei fi mai atractiva asa ca asteapta mai 2-3 ani si vei vedea ca o sa te placa, daca bine inteles pastrati prietenia.
Dar nu insista.Nu e chiar "feminin".De obicei el trebuie sa faca primul pas. Fiti prieteni, si daca chiar te place eu cred ca o sa iti spuna asta
Anonima17191 întreabă: