| Bloody a întrebat:

Buna am 12 ani proaspeti impliniti si imi place foarte mult de un baiat de la mine din cartier.Am incercat sa ma inteleg bine cu sora lui, am crezut ca poate eu stiu voi intra in evidenta.Am facut rost de nr lui de telefon de la o prietena foarte buna si il sunam zicandu-i ca este o fata care il palce si i-am dat numarul meu de telefon.Am inceput sa vorbim si odata i-am trimis un mesaj, foarte disperata, ca are dreptate si ca il plac si ca il iubesc mult stiti voi chestii de astea. Dupa am aflat de la o alta prietena ca el a aflat ca eram eu si mi-a spus varul lui ca is prea mica pentru el, el fiind in clasa a 8-a si eu intra 5-a.Acum vorbesc cu sora lui foarte mult si cateodata am impresia ca vorbesc cu el dar de pe id-u surorii lui.Nustiu cum sa il fac sa ma placa ma puteti ajuta si pe mine va rog mult.

Răspuns Câştigător
| Ctynnaa a răspuns:

Buna scumpiqkiss. Eu am 14 ani, sunt fata si inteleg prin ce trecilaughing. Am trecut si eu prin fapte diverse de genul, si ma bagam in seama mai mult decat trebuia bla bla bla s. abig grin. Draga mea, momentan fiti doar amici, apropiete de el, si nu insista.nu trebuie sa vrei nici o relatie, iti strici toata copilaria, asculta la minewinking. Fiti doar amici, dar din cate am inteles, sunteti dejabig grin. Vei creste, desi nu cred ca vei mai avea ochi pe el:-), si prietenia, treptat se transforma in altceva...kiss

6 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

"bogza2" nu cred ca ar trebui sa o descurajezi.

daca tie iti place de el incearca mai bine sa fiti amici si psunei ca nu-ti mai place de el. pot sa spun cu toate ca eu inca nu am implinit 12 anihee hee. sunt cls a6a si am trecut prin ceva asemanator cu tine. insa la mine au fost destulehee hee. daca ai vrea sa-ti povestesc trimite-mi id-ul tau printr-un msj TPU si iti dau eu addhee hee. in fine. incearca sa fiti amici, gaseste ceva ce te intereseaza si pe tine si pe el.hee hee. cine stie poate totul vine de la sine. macar prieteni buni sa ramaneti daca nu reusesti.

un an nou fericit

| Ctynnaa a răspuns:

Multumesc pentru fundakiss

| mannu a răspuns:

Asteapta sa ai prima menstruatie happy si apoi INCEPE sa te gandesti la baieti. tu inca esti la varsta in care fetele se joaca cu papusile! laughing... sau ce? crezi ca nu o sa ai timp de iubiti?

| bogza2 a răspuns:

Pare rau dar orce baiat intreg la minte nu sar imprieteni cu una de 12 ani. fetele de varsta lui sunt mult mai,, bune''...srrysad

| Pinguinul_8392 a răspuns:

Nu te vrea, baietii nu se uita la fete cu 3 clase mai mici, fii sigura ca nu e interesat de tine si ca probabil are alta prietena... Scuze dar asta e realitatea, esti cam urata. (URATAA!)

| miimi a răspuns:

Eu gandesc ca copilaria trebuie petrecuta dupa care, te vei maturiza, si vei fi mai atractiva asa ca asteapta mai 2-3 ani si vei vedea ca o sa te placa, daca bine inteles pastrati prietenia.
Dar nu insista.Nu e chiar "feminin".De obicei el trebuie sa faca primul pas. Fiti prieteni, si daca chiar te place eu cred ca o sa iti spuna asta happy