Am trecut si eu prin asta acum 2 ani. Si chiar daca pare greu. de fapt este foarte simplu. Chiar daca ai impresia ca nu stii ceea ce trebuie facut, de fapt totul vine de la sine. Apropiativa, deschide gura, si incearca sa ii "cauti" limba. Apoi, daca spui ca el face 14 ani, probabil stie sa sarute, deci nu ar trebui sa fie o problema. Doar i'ate dupa miscarile lui, si totul va fi perfect. Fara frica. Distractie placuta!
Fundita?
Lasa te dusa de val si totul va fi bine.Insa ai grija ca dupa sa nu vrea din ce in ce mai mult
Un sarut nu strica.asa ca lasa-te condusa
OOOOf, nu-i mare lucrul, o sa ai parte de asa ceva pana te saturi. Bine ca nu vrea altceva... dar sunteti doar copii o sa vezi ca daca intr-adevar il iubesti o sa ai fluturasi in stomac exact ca in filmele romantice. Cati iubiti o sa ai, ai sa vezi ca ei nu te vor mai intreba daca vrei cu limbutza, pentru ca o sa o faca direct, probabil ca li se pare mai, mmm, mai altfel, nu gasesc un cuvant potrivit pentru asa ceva. Daca asta e ultima ta problema, atunci te invidiez
Nu esti prea mica pentru a avea o relatie. unii se maturizeaza mai repede.cat despre itrebare.pai puteti sa va plimbati printrun parca si sa te opresti [nu stiu nu prea am inspiratie]si sa'l saruri.chestia cu limbootsha se va intampla cand voi doi veti pregati pentru asta si daca va considrati dc nu. daca el incepe [ca romanul "inainteee mars"]atingel delicat pe gat nu stiu.reactioneaza cat mai normal posibil si totul va iesi ff bine garantez eu.bafta
Te inteleg perfect. Atat timp cat nu mergeti prea departe, e OK. Depinde si de felul in care te simti tu si de modul in care gandesti.
Eu am 11 ani si deja am facut acest lucru...:-P e foarte simplu.lasa'te condusa de el
Pai lasa`te condusa de sarut
nu trebuie sa faci nimic,, toul vine de la sine. bafta scumpaa
Pai cel mai clar este ca trebuie sa gasesti un moment din cele pe care le foloseati pentru "sarutul"vostru dar ca sa-i arati ca vrei ceva mai mult decat un pupic inclini capul intr-o parte si apoi deschizi gura (nu tare doar cat sa i cuprinzi o buza pentru inceput) apoi de acolo urmeaza ce e mai frumos:X
Pai daca ramaneti la sarut e bine nu trebuie sa-ti zica numei cum sa te porti fa ceea ce simti pe moment si sa nu sperii baiatu' :* bafta nu fii rigida sau incordata]
Ei nu-ti fa griji.si eu aveam un prieten de 14 ani si eu aveam 12. el stia sa sarute, eu nu.imi era frica, rusine, sau poate jena. da atunci cand vrea sa te sarute, iar tu nu te poti retrage.nu-i nici o problema, sau lasa-l pe el sa se "ocupe", tu doar deschide gura si gata :*:*
Oo.. nu rad de tine, rad de mine.cand imi amintesc primul meu sarut! eram prinsa langa gard.si am dat cu capul de gard, dar a fost fain...lasa-te dusa de val. e singurul sfat pe care il poti auzi...bafta! nu e greu.prima data lasa-te dusa de val si a 2 a oara arata-i ca stii deja ce ai de facut