| No name_4527 a întrebat:

Am 12 ani si am o relatie de 2 luni cu un baiat pe care il ador. Pana acum ne-am sarutat (daca pot zice asa) doar atingandu-ne buzele, dar acum am vrea ceva mai avansat. Daca intelegeti. Ceva gen limbuta. >:"
Va rog frumos, fara chestii de genul "esti prea mica" sau din astea. Sunt constienta de faptul asta, dar sunt foarte matura pentru varsta mea (si asta o zice si mama) si chiar va implor sa nu spuneti nimic in legatura cu asta. Vreau un raspuns clar: ce credeti?, sfaturi, ceva?, cum ar trebui sa fac?, cum sa reactionez? etc.
Chiar il iubesc (in felul meu ca inca nu stiu cum e iubirea adevarata) si sincer nu cred ca un sarut ar strica cu ceva. Sa zicem ca o relatie sexuala, da, dar un sarut, nu, nu cred. Ideea este ca nu vreau sa va faceti o impresie proasta despre mine. sad As vrea sa ma intelegeti.

Răspuns Câştigător
| hehehe a răspuns:

Am trecut si eu prin asta acum 2 ani. Si chiar daca pare greu. de fapt este foarte simplu. Chiar daca ai impresia ca nu stii ceea ce trebuie facut, de fapt totul vine de la sine. happy Apropiativa, deschide gura, si incearca sa ii "cauti" limba. Apoi, daca spui ca el face 14 ani, probabil stie sa sarute, deci nu ar trebui sa fie o problema. Doar i'ate dupa miscarile lui, si totul va fi perfect. Fara frica. Distractie placuta!

Fundita?batting eyelashes

15 răspunsuri:
| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Lasa te dusa de val si totul va fi bine.Insa ai grija ca dupa sa nu vrea din ce in ce mai multwinking
Un sarut nu strica.asa ca lasa-te condusa

| iasminhappypills a răspuns:

OOOOf, nu-i mare lucrul, o sa ai parte de asa ceva pana te saturi. Bine ca nu vrea altceva...laughing dar sunteti doar copiilaughing o sa vezi ca daca intr-adevar il iubesti o sa ai fluturasi in stomac exact ca in filmele romantice. Cati iubiti o sa ai, ai sa vezi ca ei nu te vor mai intreba daca vrei cu limbutzatongue, pentru ca o sa o faca direct, probabil ca li se pare mai, mmm, mai altfel, nu gasesc un cuvant potrivit pentru asa ceva. Daca asta e ultima ta problema, atunci te invidieztongue

| -'anonimaA'-anti-fundita- a răspuns:

Nu esti prea mica pentru a avea o relatie. unii se maturizeaza mai repede.cat despre itrebare.pai puteti sa va plimbati printrun parca si sa te opresti [nu stiu nu prea am inspiratie]si sa'l saruri.chestia cu limbootsha se va intampla cand voi doi veti pregati pentru asta si daca va considrati dc nu. daca el incepe [ca romanul "inainteee mars"]atingel delicat pe gat nu stiu.reactioneaza cat mai normal posibil si totul va iesi ff bine garantez eu.baftawave

| No name_4527 explică:

P. S: El face 14 ani anul acesta in august. big grin

| Smile_3473 a răspuns:

Te inteleg perfect. Atat timp cat nu mergeti prea departe, e OK. Depinde si de felul in care te simti tu si de modul in care gandesti.

| Budincăă a răspuns:

Eu am 11 ani si deja am facut acest lucru...:-P e foarte simplu.lasa'te condusa de el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sa va intelegeti bine si mai incolo puteti sa va incepeti viata sexuala

| V77Narcis a răspuns:

Totul vine de la sine.

| deeeeeeaaa a răspuns:

Pai lasa`te condusa de sarut

nu trebuie sa faci nimic,, toul vine de la sine. bafta scumpaa love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cel mai clar este ca trebuie sa gasesti un moment din cele pe care le foloseati pentru "sarutul"vostru dar ca sa-i arati ca vrei ceva mai mult decat un pupic inclini capul intr-o parte si apoi deschizi gura (nu tarelaughing doar cat sa i cuprinzi o buza pentru inceput) apoi de acolo urmeaza ce e mai frumos:X

| linda_9157 a răspuns:

Zii sa incerce cu limbuta si in alte parti

| blueeyedgirl a răspuns:

Pai daca ramaneti la sarut e bine laughingnu trebuie sa-ti zica numei cum sa te porti fa ceea ce simti pe moment si sa nu sperii baiatu' laughing:* bafta nu fii rigida sau incordata]

| andreea_9137 a răspuns:

Ei nu-ti fa griji.si eu aveam un prieten de 14 ani si eu aveam 12. el stia sa sarute, eu nu.imi era frica, rusine, sau poate jena. da atunci cand vrea sa te sarute, iar tu nu te poti retrage.nu-i nici o problema, sau lasa-l pe el sa se "ocupe", tu doar deschide gura si gatawinking :*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incerca sa il intrebi dacca vrea sa faceti sex si se rezolva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oo.laughinglaughinglaughing. nu rad de tine, rad de mine.cand imi amintesc primul meu sarut! eram prinsa langa gard.si am dat cu capul de gard, dar a fost fain...lasa-te dusa de val. e singurul sfat pe care il poti auzi...bafta! nu e greu.prima data lasa-te dusa de val si a 2 a oara arata-i ca stii deja ce ai de facutwinkingwinking