E timid probabil. Nu stie cum ar trebui sa se poarte cu o fata si se inhiba. Acasa pe mess are mai mult curaj pentru ca e in mediul lui, mai relaxat.
Mai copii, la12 ani, dupa un pupat pe obraz va declarati iubire si aveti astfel de preocupari! Stati sa mai cresteti si studiati macar problemele serioase care apar odata cu iubirea! Tu crezi ca el stie sa iubeasca sau ce e acel lucru? Nu cred ca are mai multi ani decat tine.
De fapt cati ani are? daca imi dai acest raspuns si eu voi da la intrebarea ta:d
Pey sunteti impreuna sau doar tu ai impresia asta?
E posibil ca el sa creada ca acel pupic a foat o nimica toata!
Si crede-ma ca la varsta lui nu poti numi iubire, poate doar afectiune ceea ce simte el pentru ca barbatii sunt mult mai 'retardati' emotiv decat noi, femeile
Pai sa iti raspund la toate intrebarile: -probabil ca este asa distant pentru ca are alte treburi la scl sa stea cu alti baieti si alte chestii care le fac baietii. nu este vina ta pentru ca nu cred ca ar avea de ce sa se supere ca l-ai pupat. ps: unde l-ai pupat? daca a fost pe obraz poate el vroia ceva mai mult
Nu cred ca e din cauza ca l-ai pupat... poate ca sa genat, poate pur si simplu simte exact acelasi lucru ca si tine, incearca sa te pui in locul lui...si poate ca inca nu e virsta potrivita, totusi ai doar 12