Esti prea mica pentru asa ceva. Nu-ti asculta prietena, ori iti vrea raul, ori e mai prostuta si nu isi da seama ce se cuvine la varsta ta. Asculta-ti parintii, ei sunt intelepti, au discernamant si iti vor bine. Daca intr-adevar va placeti, simpatia o sa fie valabila si peste vreo 4 ani cand o sa ajungi la varsta potrivita. Acum te-ai face de ras daca ai da curs acestei simpatii.
Nu stiu ce sa zic. fa ce iti spune inima. probabil ca esti mai mica si iti e frica sa nu afle parintii de trage inapoi. si eu am aceeasi varsta mai am putin si fac 13 ani. am fost cu un baiat dar momentan parintii mei nu stiu. eu sunt convinsa ca odata si odata tot o sa afle. dar l-am iubit prea mult pe acel baiat ca sa ii zic nu. eu zic sa faci asa cum iti spune inima. probabil o sa afle ai tai daca te combini cu unul. dar acum depinde ce caractere aveti. ca daca nu spuneti si tineti secret e mai greu sa afle cineva. daca dati semne ca sunteti impreuna se pot intelege multe. fa ce vrei. eu zic daca il iubesti sa cadeti de comun acord. mult succes!
Asculta-ma,cu totii de pe TPU iti vor zice ca esti inca mica,dar eu nu iti voi zice asta, caci eu tot am trecut prin asta, dar nu sant sigur ca intre voi va fi asa o mare dragoste, doar daca simpatie si nu te teme parintii nu vor afla, doar daca nu le vei spune.
Dacă ți-e teamă de părinți, cu siguranță trebuie să știi că ești prea mică pentru așa ceva.
Dacă prietena ta e într-un fel, nu trebuie să te iei după ea!
Cred și eu ce părinte ar lăsa... ai 12 ani pentru Dumnezeu... ai să îți dezamăgești părinții din toate punctele de vedere.