Sincer tu l-ai saruta dupa ce sa pupat cu tiganca aia? Si ai grija fata aia ar putea vrea sa se razbunde pe tine deci lasa-l pana la urma vor mai fi o groaza de baieti nu sari pe primul care iti sare in cale si mai e si diferenta de varsta.
Nu te incurca cu baieti de la 12 ani, si mai ales de 15! Ai timp pentru asta, si apoi o sa regreti!
Acum cativa ani. cea mai buna prietena a mea avea 12 ani si s. a "cuplat" cu un tip de 15 ani.Asa zisa relatie era chiar foarte draguta adica ei se intelegeau foarte bine.cu unele exceptii. Ea a fost 6 luni cu el si dupa au vrut sa mearga intr. o excursie. ea se gandea ca s.ar putea ca baiatul sa aiba ganduri perverse si de asta m. a rugat si pe mine sa vin cu ea.[Excursia era de 2 zile.; x] Baiatul a venit la prietena mea si a inceput sa o sarute chestii normale. dupa el vroia sa... faca sex. Dar a intrebat.o.Si. ma rog. ei inca mai sunt impreuna si acum :]] Dar el a zis ca o asteapta pana la 15-16 ani sau cand va fi ea pregatita.
[ Am cam sarit de la subiect.:]] scuze. ]
Eu? Nu sunt rasista. Dar tiganii aduc numai belele.:-s Si genul asta chiar ma sperie.Nu fii cu el daca stii ca a fost cu un. astfel.de.specimen.Si lasa. i pe ei sa se culce cat vor. O sa ai timp... la greu sa iti faci relatii.;;] Si oricum nu fii cu d'astia bogati pentru ca li se urca banii la cap de mici.:]
Nu-ti bate capul cu baiti de genul asta si eu am 12 ani si din pacate m-am indragostit de un baiat si nu mi-l pot scoate din minte si e foarte rau pentru ca nu stiu daca el ma place... e nasol dar cum ziceam da-l incolo, uita-l!
Mai da nu l-am sarutat da ma cunoaste dar nu in halul asta dar aveti dreptate totusi o sa mi-l scot din cap