| mady36 a întrebat:

Buna am 12 ani si in clasa 4 fete din clasa placeau pe niste baieti si eu spuneam ca sunt niste tampiti. Apoi la inceputul clasei 5 a inceput sa-mi placa si mie si prietenei mele de ael baiat, tot anul l-am urmarit el era dragut si foarte bogat dar din pacate era cu o tiganca si din pacate neam dorit sa nu mai fie cu el pentru ca il prostea si sincer miera mila de el. Adica se pupa cu orce baiat posibil din scoala si il insela am incercat sa i aflu idul, i l-am aflat dar prima data a vorbit frumos cu mine apoi spunea ca face filme pentru youtube si nu intra foarte des doar daca 1 data la 4-5 luni asa si ma intreb de ce. Ei bine la sfarsitul lui februarie fata aceia care era cu baiatul respectiv a fost exmatriculata din scoala pentru ca sa batut cu altii elevi.Se spune ca acel baiat s-a culcat cu ea in baie adica... wow toata lumea vb de asta si ma documentam foarte mult.Multumesc dar nu ca il iubeam ca nu as vrea de la varsta asta sa iubesc sau sa-mi fac iubit sunt mica si vreau sa-mi traiesc copilaria deci el are 15 ani dar aum nu prea mai am acele sentimente si imi pare umic rau.

Răspuns Câştigător
| candydream a răspuns:

Sincer tu l-ai saruta dupa ce sa pupat cu tiganca aia? Si ai grija fata aia ar putea vrea sa se razbunde pe tine deci lasa-l pana la urma vor mai fi o groaza de baieti nu sari pe primul care iti sare in cale si mai e si diferenta de varsta.

7 răspunsuri:
| mady36 explică:

Va rog ajutati-ma

| Helene a răspuns:

Nu te incurca cu baieti de la 12 ani, si mai ales de 15! Ai timp pentru asta, si apoi o sa regreti!happy

Răspuns utilizator avertizat
| y a răspuns:

Acum cativa ani. cea mai buna prietena a mea avea 12 ani si s. a "cuplat" cu un tip de 15 ani.Asa zisa relatie era chiar foarte draguta adica ei se intelegeau foarte bine.cu unele exceptii. Ea a fost 6 luni cu el si dupa au vrut sa mearga intr. o excursie. ea se gandea ca s.ar putea ca baiatul sa aiba ganduri perverse si de asta m. a rugat si pe mine sa vin cu ea.[Excursia era de 2 zile.; x] Baiatul a venit la prietena mea si a inceput sa o sarute chestii normale. dupa el vroia sa... faca sex. Dar a intrebat.o.Si. ma rog. ei inca mai sunt impreuna si acum :]] Dar el a zis ca o asteapta pana la 15-16 ani sau cand va fi ea pregatita.puppy dog eyes
[ Am cam sarit de la subiect.:]] scuze. ]
Eu? Nu sunt rasista. Dar tiganii aduc numai belele.:-s Si genul asta chiar ma sperie.Nu fii cu el daca stii ca a fost cu un. astfel.de.specimen.Si lasa. i pe ei sa se culce cat vor. O sa ai timp... la greu sa iti faci relatii.;;] Si oricum nu fii cu d'astia bogati pentru ca li se urca banii la cap de mici.:]

| Deutza_5625 a răspuns:

Nu-ti bate capul cu baiti de genul asta si eu am 12 ani si din pacate m-am indragostit de un baiat si nu mi-l pot scoate din minte si e foarte rau pentru ca nu stiu daca el ma place... e nasol dar cum ziceam da-l incolo, uita-l!

| mady36 explică:

Mai da nu l-am sarutat da ma cunoaste dar nu in halul asta dar aveti dreptate totusi o sa mi-l scot din cap

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bravo Tie Continuati Copilari Fa Liceu Facultate apoi te Casatoresti