anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 12 ani si jumatate si am o problema, acum cateva zile m-am despartit de iubitul meu care avea 17 ani pentru ca mai era o fata care vroia sa stea cu el si el s-a despartit de mine ca sa stea cu ea. eu l-am intrebat daca ma mai iubeste si a zis ca poate da poate nu. Voi ce credeti ma mai iubeste sau nu?(dar va rog sa nu aud comentarii in legatura cu varsta mea si ca este prea mare pentru mine)

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sigur nu. Iubirea, cand o simti cu adevarat, nu poate fi confundata. Poate da, poate nu inseamna: vreau sa ma culc cu tine, dar repede si fara complicatii ca ma plictisesti.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Normal ca sta cu alta din moment ce e mai mare sigur decat tine si poate face sex, caci asta urmareste el!

Si nu, nu te iubeste draga, doar s-a jucat si el o perioada.

Zici sa nu luam varsta ta ca pe un sablon, dar crede-ma ca daca n-ar fi varsta ta frageda nu ne mai puneai intrebari fara sens!
E logic ca nu te iubeste dacate-a parasit pentru alta.Aia e probabil dezvoltata, tie nici sanii nu ti-au imboldit.de-aia zice lumea sa stai in banca ta si cu baieti de varsta ta, ca astia mari vor sex!
Tu nici nu sti cu ce se mananca ala si ai avut noroc ca la copilariile din capul tau te-ai fi culcat cu el si vedeam la tv iar copile cu fundite si un bebe in brate in loc de papusi!

| gigiro a răspuns:

Nu te iubeste si nu te-a iubt vreodata! Te-a incercat doar, sa vada ce esti dispusa sa faci pentru el!

| BomBonika_9617 a răspuns:

Din moment ce te-a lasat pe tine pentru tarfa aia scZ d felul in care ma adresez e normal ca nu te mai iubeste mai ales si cu raspunsu ala stupid "poate da poate nu" e logik nu? incearca sa-ti faci sh tu un prieten care sa te iubeasca ff mult :X sh catva timp sa fiti in secret :X iar dupa ce vei fi convinsa ca nimeni si nimic nu va poate desparti facetiva de cap smughee hee:X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La baieti varsta cuprinasa intre 15 = 19 ani isi iau fete cat mai batrane ca sa pot invata cat mai multe legate de pat... acum nu stiu de ce o fi fost cu u da iubire sunt sigura ca nu a fost.