Bună.
Întotdeauna te vei înțelege mult mai bine într-o colectivitate unde sunt mai mulți bărbați decât femei. Femeile sunt rele între ele, invidioase, bârfitoare, etc.
Eu lucrez între bărbați și nu am avut niciodată conflicte cu ei!
Pa, pa.
Este ceva foarte normal, asta este si in cazul meu, si sunt baiat. Daca vrei sa vorbi, ai intrebari sau mai stiu eu ce, ma gasesti pe privat. O zi buna.
Hei, stai relax, nu e nimic rau in a fi prietena cu baietii.baietii sunt de multe ori mult mai de incredere decat fetele. Cu cat mai multi prieteni baieti ai cu atat mai multi admiratori si tipe care sa stea dupa coada ta pentru ca tu stai cu ei, iti creste popularitatea, plus ca e distractiv. xD
Nu baga in seama fraierii si distreaza-te.
Stai liniştită,nu e absolut nimic în neregulă cu tine! E normal să te înţelegi bine cu băieţii,să îi consideri prieteni,uneori ei pot fi prieteni mai buni decât fetele,pentru că aceştia,ca prieteni,sunt loiali,sinceri,dau sfaturi mai pertinente,sunt mai fermi în luarea deciziilor. De multe ori,prietenia cu un băiat poate fi mai durabilă decât cea cu o fată,deşi pare ciudat.
Deci, nu te simţi prost din cauza asta! Repet, este normal!
Baftă!
Nu-i nimic în neregulă cu tine,stai liniştită Şi eu am senzaţia că mă înţeleg mai bine cu băieţii decât cu fetele Într-adevăr,băieţii sunt mai de încredere decât fetele,cel puţin eu din ce am văzut până acum, dacă îi spui ceva unui băiat, el nu va duce vorba mai departe.Nu ştiu, dar şi eu am mult mai multă încredere în băieţi decât în fete.
Este ceva normal.Asa sunt eu.Ma inteleg mai bine cu baietii decat cu fetele.Ele nu stiu decat sa fie invidioase pe mine sau sa ma barfeasca
Stai calma, e normal dc nu ar fi?!
Daca te intelegi mai bine cu ei e si mai bine pentru atunci cand ai vreo problema te poti baza pe ei si pe fete nu
Crede-ma
Asaca stai linistiata
Este ok! Dar asa cum te intelegi cu baietii trebuie sa te intelegi si cu fetele!
Te intelegi mai bine cu baieti decat cu fetele nu-i nicio problema fetele sunt ca tatele in clasa la mine fetele s-au batut de atatea ori baieti deloc bine poate cate o data dar nu neam parat neam inpacat un baiat este un prieten mai bun ca o fata ai grija sa nu ai vreo atractie pentru vreun prieten baiat sau iel pentru tine asta var putea strica prietenia.