Exista OB mini pentru virgine. Dar se folosesc numai ocazional, nu zilnic. Gandeste-te ca sunt greu de folosit, fiindca trebuie sa te asiguri ca iti schimbi tamponul la maxim 4 ore indiferent ce ar fi. Asta inseamna ceas pus sa sune noaptea (daca folosesti si noaptea), atentie mare la program ca sa nu depasesti cele 4 ore si sa te trezesti undeva unde nu iti poti schimba tamponul la timp.
Ob-urile le folosesti cand vrei. insa daca esti virgina exista posibilitate ca himenul sa se rupa (adica te-ai dezvirginat) si sa te doara. sau himenul sa nu se rupa depinde.
insa nu ar fi mai frumos sa ii oferi posibilitatea persoanei iubite sa faca acest lucru (adica sa te dezvirgineze)?
o sa te plictisesti si de ob-uri si dupa ce faci?
Nu este neaparat dupa ce iti incepi viata "sexuala" nu "sexoala".Dar cel mai probabil daca folosesti de acum este posibil sa iti rupi himenul.Atata tot, sper ca te-am ajutat.
Se vede ca ai 12 ani
"norale" --> normale
"putia" --> putea
"doar" --> doar
"sexoala" --> sexuala
fetita foloseste tampoane normale ca de`aia s`au facut. stai sa fi si u mai mare si apoi foloseste OB-uri. Dupa 14-15 ani.
Bafta:*
Sunt ob-uri in functie de marime. Cele mai mici sunt roz.alea nu iti ajung unde trebuie ca sa te dezvirgineze, mai sunt cam 2 cm pana acolo. Daca le folosesti pe alea nu o sa fie nici-o problema.dar e foarte neplacut.
Prima data nici nu o sa poti umbla pana nu te obisnuiesti, si sa il pui mai adanc ca nu te doare daca il ti afara te doare din cate am auzit
Normal nu se folosesc ob-ori pana nu iiti incepi viata sexuala.dar nu e cazul si cu ob-urile mici. Sincer, nu am folosit niciodata si nu o sa folosesc pana nu imi incep viata sexuala.
Dar asta depinde de fiecare, mi se pare ca esti prea micuta la 12 ani pentru a folosii. vorbeste si cu mama ta poate ajungeti la concluzie.nu te-as sfatui.Dar fa ce simti u ca e mai binee. Bafta
Le poti folosi linistita:* dar sa ai grija de caare.sunt unele mai subtiri.si unele groase.mai bine cumpara.ti subtiri.trebuie sa scrie "mini" pe ele:*
Buna! Nu poti folosi inca o.b-uri, eu am 14 ani si inca nu am voie,,, nu poti folosi o.b-uri de abia dupa ce iti incepi viata sexuala dar cu siguranta ca nici de la varsta asta nu poti... Sper ca te-am ajutat, un vot pllss