| katty_8059 a întrebat:

Am 12 ani si nu stiu cum sa ma saruth french cu limba fara sa gresesc mi-e teama. sfaturi plbig grinAu

Răspuns Câştigător
| rserpu a răspuns:

Ok, fii atenta, cand am sarutat eu prima data french, pai mie mi-a zis cineva: Baga-i limba in gura si cauta ceva acolo big grin. Sa nu faci niciodata asa ceva. Prima data nu te lasi purtata de vand sau sa crezi ca o sa decurga de la sine. In fine:

1. Cred ca e cel mai importat lucru cand saruti pe cineva. Sa nu ii saruti fata, adica ii saruti doar buzele si numai buzele ca daca ajungi cu saliba pe la nasul lui, sau cum o fata a ajuns cu saliva chiar pe nasul meu, pai iti dai seama ce senzatie neplacuta ai.

2. Doar unu din voi trebuie sa conduca si am in vedere ca daca ambii o sa va bagati limbile in gura, reciproc, iti dai seama ce o sa se intample, nu o sa puteti coordona sarutul, etc.

3. Limba nu o bagi pana in gat la el si nu casti cura mare de parca vrei sa-l inghiti.

4. Poti sa-l tragi putin de buze cu dintzii, dar sa nu-l musti sa-l doara.

5. Ce sa nu fac: In caz ca-l saruti pe gat, sa nu-i lasi vanatai pe gat sau pe corp, arata urat, sau mai pe scurt, sa nu-l sugi.
6. Poti sa-i pui mana dupa cap, mie imi place sa apuc fetele de par si sa le trag putin. (Doar pe unele le excita, dar nu toate, iti dai seama dupa cum fac sau cum gem ele)
7. Asta trebuia sa fie printre primele: Sa nu cumva sa iti miroase gura sau sa ai mancare intre dintzi.

8. Sarutul sa nu dureze mai mult de 2 min. Ce este prea mult nu e bine.

Mai bine zis, am dat sfaturi cum sa saruti in general. Bafta.

18 răspunsuri:
| Cryssy a răspuns:

Nici eu nu stiam la 12 ani sa sarut si nu eram asa innebunita sa aflu. Nu exista manual cu instructiuni, pur si simplu te lasi purtata de val, faci ce face si partenerul... Si cu siguranta totul iese bine.

| George1510 a răspuns:

Nu-ti fie teama. E o varsta hai sa zicem potrivita pentru asa ceva, in fond orice are un inceput. Nu trebuie sa iti zica nimeni cum sa te saruti pentru ca totul vine de la sine in momentul cu pricina. Fiecare cuplu se saruta dupa cum simte nu exista o regula generala.
Stai linistita eu m-am sarutat la varsta de 13 ani jumate si sincer imi faceam acelasi tip de problema insa fata cu care am facut-o nici nu a simtit ca sunt "incepator"
Mult succes:*

| OanaG a răspuns:

Totul vine de la sine, te lasi purtata de val, o misti si tu dupa cum o misca partenerul!

Bafta la sarutat!

| GdX a răspuns:

Wow unde a ajuns lumea, la 12 ani eu visam sa ajung in spatiu, nu ma gandeam la limbi in gura.

| CristinaElena96 a răspuns:

Tre sa te lasi "purtata de val"
daca n-ai experientza lasa-l pe partenerul tau sa conducabig grin

| aLina_8828 a răspuns:

Pai si eu am avut primul french la 12 anibig grin
credeam ca va fi greu si aveam emotii dar a fost f simplutongue
ideea e sa nu iti faci griji.si daca chiar vrei sa stii cum sa faci, cauta p googlebig grin french kiss. trebuie doar sa iti deschizi un pic gura (am zis un pic deci nu ca la dentist laughing ) si el la fel, va apropiati unul de altul iar apoi, pe romaneste el isi baga limba in gura ta si u inversbig grin. dar trebuie sa ai grija sa nu-l musti de buza.ca eu asa am facutlaughing;
bye. succes:*

| CHINEZU097 a răspuns:

Godyx pai pe vremea ta erai micut pentru asa ceva acu esti perfect

| Miu_6243 a răspuns:

Poi cel mai bine este sa te lasi purtata de val la momentul de fata.Chiar daca iti este frica acum ca nu ai mai facut`o nu ai de ce sa te temi.In momentul acela vei sti ce sa faci. Te iei dupa baiat.Asa am facut si eu si am reusit. Oricum daca nu esti prea convinsa de asta cauta pe youtube ca sunt niste filmulete cu asa ceva de unde nu prea ai ce invata. Cel mai bine este, cum ti-am spus sa stai fara teama ca nimeni nu s-a nascut invatat.Sunt sigura ca primul sarut nu o sa-l uiti niciodata.Sunt sigura ca o sa te descurci. Te pup :*

| Adi_7181 a răspuns:

Pai, mai intai il lasi pe EL sa se apropie de tine si apoi treci la actiune incerci prima oara sa il saruti normal si apoi deschizi gura mai larga si in bagi limba ta in gura lui.

| ßloήd¡¡ a răspuns:

Totul va merge de la sine :p

fundabatting eyelashes?

| alexandraaaaa a răspuns:

Ahmm...La 12 ani vrei saruturi french:O? Mai asteampta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@gabriela: limba, desigur laughing... altfel va iesi altceva decat sarut laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey katty eu am 13 ani si nu trebuie sa-ti fie frica sa nu gresesti sau chestii de genu daca nu stiu sa saruti iade dupa iubitul tau si totul va fi binewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu eram la fel ca tinehee heeDeci...deschizi gura dar nu ca la dentist, si nu o tii "intepenita"hee heeasa si dp ii bagi limba in gura si o sa stii atunci pe moment ce sa faci, asa am facut si eu.Cu timpul o sa capeti experienta...bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-ti fie frica pentru ca nu e greu deloc si in plus e o placere.happy sa nu fii emotionata sau sa respingi partenerul pentru ca daca o vei face s-ar putea sa creada altele si nu-i zi ca nu stii sa saruti
. cum a mai zis cineva mai in jos nu e un manual de instructiuni pentru a sti sa saruti. totul vine de la sine.succes draguta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista! Nimeni nu s`a nascut invatat... Dar cel mai bine inveti prin practica...

| Ddaaiiaannaa a răspuns:

Hey... 12 ani :I?

Infine oh go on.

Cel mai important e sa te lasi purtata de fiorii primei iubiri`.happy

Nu e nimic greu, chiar daca iti faci o multime de probleme cum va fi, ce o sa zica prietenul tau.totul o sa decurga bine.

Bafta`:*. fundita.batting eyelashes?

| alexandra99deea a răspuns:

Si eu am 12 ani si mi-am dat french acum 3 saptamani. Nici eu, nici iubitul meu nu stia cum se face, dar ne-am uitat unul in ochii altuia am stiut ca trebuie s-o facem (la o saptamana dupa ce ne-am combinat) si a venit de la sine. Si eu am fost ingrijorata la fel ca si tine dar nu trebuie sa-ti faci griji pentru ca va fi usor!