Stai linistita! am o prietena de'a mea patit l fel, si a fost l medic, si a sps ca nu-i nimic grav.
Ei bine, acel lichid este o secretie vaginala, nu este nimic grav, insa nu dupa mult timp o sa iti vina menstruatia. Secretia vaginala este o secretie,( care asa cum ai spus este de un lichid alb trasnparent) care se elimina prin vagin.Este produsa de membrana vaginului si de glandele din zona genitala. Este NORMALA. Primele secretiii daca te ajuta cu ceva, apar la cateva saptamani inainte de primul ciclu. Secretiile vaginale ajuta la buna functionare a organismulu tau. Este absolut normal ca femeile sa aiba secretii vaginale. In anumite cazuri cantitatea este atat de imca incat nici nu se observa, alteor, daca secretia este mai abundeta, ca si in cazul tau cred, vei observa urme pe slipul tau. Secretiile vaginale pastreaza membrana interna a vaginului tau umeda si te protejeaza impotriva infectiilor.
Daca secretiile vginale isi schimba culoarea sau mirosul in mod considerabil, iar aceasta situatie se prelungeste mai multe zile, s-ar putea sa fie vorba de o infectie. ( in cazul tau nu cred ca este vorba de infectie, mai ales ca, culoarea nu este deloc ciudata pentru. secretia vaginala, asa ca stai linistita). In acest caz, este indicat sa vizitezi medicul de familie sau un ginecolog pentru. a primi sfatul lor.
Stiu si eu ca aceast secretie vaginala este unori neplacuta. Din cauza lor u ma simt curata ca de obicei. Mai ales si senzati aia de umezeala :-s. Insa eu, pentru. a scapa de aceste senzatii, port un protej-slip. ( daca mama ta nu are asa ceva ai putea sa iti cumperi tu unul, locul sigur unde il vei gasi este la farmacie, insa la magazinele de pe l noi gasim ( la alimentara). Ai putea icnerca si tu. Este si usor de utilizat. Pur si simplu ii dezlipesti foia aceia, dupa care va ramane lipicios. Cu partea aceia il lipesti de slip si gata>
E secreţia vaginală nu e nimic grav înseamnă că într-un an/ 2 îţi va veni menstruaţia.
T.
Nu este ceva gravEste o secretie si ar trebui sa te obisnuiesti cu ea...dece? pentru ca este un semn care iti spune ca in catva timp iti va veni ciclusi eu amsi deja am secretia de un an jumatatesi ca sa nu-mi patez chilti folosesc tampoane discret dar nu pateaza asa rau dar te deranjeazafunda?
Nu,nu este nimic grav.Asa se intampla.Inseamna ca de-acum trebuie sa porti un absorbant ex:discreet.
Nu este foarte grav mie inainte sa imi vina tot asa am patiti imi curgea un lichid alb transparent s-ar putea sa iti vina (sti tu ce) asa sunt fetele se pateaza cu un fel de lichid transparent/alb nu te ingrijora funda?