| manbossrks a întrebat:

am 12 ani si sunt indragostit de o colega, cum aflu daca ma place?:X:X:X

Răspuns Câştigător
| evelin_1888 a răspuns:

Pai uite ce poti face:stai cateva zile in apropierea ei(dar nu o sufoca cu prezenta ta), zambeste-i si priveste-o in ochi(nu mai mult de 5 secunde)-daca si ea face acelasi lucru e un semn ca te placewinking
cum sunteti colegi de clasa poti sa o intrebi cum crede ca ar fi daca ati fi colegi de banca(daca nu sunteti deja).
ai grija sa te porti frumos cu ea si sa ii dai de inteles ca vreti sa fiti impreuna.
daca rade de glumele tale si sta destul de des in preajma ta este iar un semn ca te place.
dupa toate astea o intrebi daca vrea sa fiti impreuna(daca vezi ca e nehotarata da-i timp de gandire)
bafta:*

11 răspunsuri:
| ^__^S.y.m.o.^__^ a răspuns:

La 12 ani e greu de spus daca o fata te place. rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| Dan a răspuns:

Deja esti indragostit? Lasa dragostea mai tarziu, esti inca" crud ", vezi si tu pe la 21 ani, atunci este mai bine, ai sa vezi!

| bOse a răspuns:

La 12 ani? Fii serios.

| B3cKham a răspuns:

IN primul rand mi se pare prostesc sa crezi ca esti " indragostit " de o fata la doar 12 ani. Dar fie... vorbeste cu o colega si spune-i sa o intrebare pe fata de care-ti place ce crede despre tine. Sau poti fi atent la ceilalti baieti. Daca unul ii cere ceva si nu ii da, poti incerca sa ceri si tu acel lucru ( sau favor ) si daca accepta poate insemna ceva!

| Ioana_4035 a răspuns:

Pai... roaga un amic/amica sa o intrebe sau intreab-o chiar tuwinking

| Urzică a răspuns:

Intreab-o si vezi ce crede despre tinehappy.

EuSiAtat

| ßέßέ a răspuns:

Ah, nu din nou! oh go on. Esti indragostit, mamica, la 12 ani?! Ia incearca sa iti gasesti o activitate specifica varstei si lasa fetele deocamdata ca ai tot timpul din lume. ( nu ma puteam abtine sa nu comentez devil )

| sicklove a răspuns:

Ma nu va mai luati de baiatbig grin asta e daca asa crede el acum nu il faceti sa se simta prost ca a pus intrebarea astastraight face Deci incearca si vorbeste cu ea, incearca sa petreci ceva timp cu ea si cum au mai zis si ceilalti utilizatori TPU pune pe una dintre cele mai bune prietene ale ai sa o intrebe daca te place sau cum te considera:X si daca spune ca te place intreab-o daca vrea sa fie cu tine dar sa nu mai fie alti prieteni prin preajmawinkingca s-ar putea sa o intimideze si sa spuna ca nu vreawinking

| Anonim_1434 a răspuns:

Hey care e problema? mai lasatine.(si eu am tot 12 si care e problema sunt cu o girl de vreo 4 luni si care e problema lasatil in pace deci fi atent) fiindca esti de akeasi varsta ne intelegem imi bine nu pune pe nimeni uneori e mai rau du-te la ea nu fi timid intreab-o pur si simplu dar nu fi ff direct si spune-i ca o placi cam atat dupa daca te place. sti si tu continaurea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sicklove si vanniesterooy au dreptate dar uite: viata nu e mereu un farytale cu happy ending! DACA te refuza, e foarte probabil sa zica la toata lumea! Cand te intreaba lumea daca it place de ea fi cinstit, spune da si nu uita, intreaba-i ceva de genu... ai vreo problema cu asta?, pentru ca nu exista raspuns smecher la aceasta intrebare. in MAXIM un an se va uita totul, crede-ma!

| Nik a răspuns:

Pai uite ce poti face:stai cateva zile in apropierea ei(dar nu o sufoca cu prezenta ta), zambeste-i si priveste-o in ochi(nu mai mult de 5 secunde)-daca si ea face acelasi lucru e un semn ca te place

cum sunteti colegi de clasa poti sa o intrebi cum crede ca ar fi daca ati fi colegi de banca(daca nu sunteti deja).

ai grija sa te porti frumos cu ea si sa ii dai de inteles ca vreti sa fiti impreuna.

daca rade de glumele tale si sta destul de des in preajma ta este iar un semn ca te place.

dupa toate astea o intrebi daca vrea sa fiti impreuna(daca vezi ca e nehotarata da-i timp de gandire)

bafta:*