Da,bine,as fi comentat dar ti-ai cerut deja scuze.bravo. tu ce parere ai? zau asa fato.daca nu te placea te-ar mai fi asteptat la poarta? ti-ar fi dus ghiozdanul? bai tu chiar nu te prinzi? pe bune?
sincer mi-e nu mi-a facut niciodata vreun baiat ceva asa de cuteee(dragut). deci eu cred ca esti norocoasa. multe fete viseaza sa faca un baiat ceva dragut pentru ele, deci te place 100%.
Sigur ca te place! este o dragoste inocenta de copil care vrea sa ti faca pe plac sa-ti intre in gratii este frumoasa o asemenea dragoste care nu asteapta nimic in schimb
Wow! Cred ca te place baiatul! Ar trebui sa vorbiti si sa-l intrebi ce simte pentru tine! Doar voi doi va puteti rezolva probleme!
Jeanny22!
Ciao,draga mea! Din cate spui tu aici tind sa cred ca baiatului ii place de tine, adica totul nici un baiat nu ii face complimente unei fete, nu ii duce ghiozdanul fara nici un motiv. Si daca i-a mai spus si prietenului lui despre asta inseamna ceva ii la mijloc.Dar, fii atenta ca exista si un dar, cel mai ine ar fi sa iti faci curaj sa mergi la el sa discutati impreuna acest subiect si asa ai stii sigur daca ii place sau nu de tine. Dar parerea mea este urmatoarea : II PLACE DE TINE. Ma bucur ca te-am putut ajuta si sper ca spusele mele sa iti fie de folos. Bye-bye :*:*:*
Nu te place... e innebunit dupa tine eu una asa cred succes poate faceti si voi o combinatie...
Pai...e clar ca te place! de ce nu te duci sa discuti cu el sau dimineata cant te duci cu el la scoala si sa-l intrebi de ex:"ii adevarat ce o zis prietenul ala a tau X" sau ceva de genu sau "de ce te porti intotdeauna asa de frumos cu mine?" poate va spune ca raspuns ca te place sau nu stiu. Sper ca ti-am fost de folos >
Pai... e clar ca te place! daca vrei poti sa te duci sa discuti cu el sau cat te duci cu el la scoala sa-l intrebi... de ex:"ii adevarat ce a spus X, ca ma placi?" sau "de ce te porti intotdeauna asa frumos cu mine?" poate iti va raspunde direct ca te place . Sper ca ti-am fost de folos
Funda? :)
Te place mai mult ca sigur.parerea mea e sa te bagi cu el, daca si tie iti place de el. daca nu tinel pe post de caine
anonima4all întreabă:
anonima4all întreabă: