| kokoale a întrebat:

Am 12 ani stiu ca sunt mica dar si eu am sentimente. Imi place de un baiat si nu pot sa-i spun petru ca cand il vad ma blochez si imi tremura genunchii si ma inrosesc la fata. El e mai mare cu un an. Iam scris pe ask.fm si a zis ca ma stie si de atunci nici nu ne mai salutam. Va rog sa ma ajutati sa ii spun.Si daca nu ma puteti ajuta ce sa fac sa ma duc la el si sa ii zic,, ba eu te palac,, si el daca zice mult succes eu mo bag in pamant si nu mai ies veci. Funditaaaaa

Răspuns Câştigător
| Danysan a răspuns:

Intelege ca nu e chiar asa de nasol sa te refuze sau sa fi refuzat. Pana la urma trebuie sa te gandesti ca si tu poate ai proceda la fel cu o Persoana pe care nu ai placea-o.Acum sa trecem la lucruri mai serioase.Ca sa intri in vb cu el trebuie sa il atragi. Cere-i Ajutorul cu ceva, intereseaza -te ce ii place si asigura-te ca il intereseaza subiectu. Daca e ceva legat de pasiunea sa va adora sa vb cu tine.Si asa putin cate putin o sa te apropii de el.Incearca sa prinzi Curaj si sa bati apropouri. Legat de un Film sau un specatacol ceva unde ai vrea sa mergi. Incearca sa te imbraci mai provocator si sa fi mai dulce in preajma lui.

4 răspunsuri:
| PsychologistT a răspuns:

Fii mai detasata, relaxeaza-te, gandeste-te la ceva placut cand il vezi.
Inca sunteti mici, si nu stiti cum sa reactionati.
Intra in discutie cu el, intreaba-l de ce nici macar un salut nu va mai ziceti.

| mat31new a răspuns:

Si pe mine ma doare inima cand vad printese care scot cacofonii pe gura.

| aida009 a răspuns:

Vorbeste cu tine in oglinda, fii atenta la expresia fetei, la mimica, la tot, iar cand il vezi i-a o gura de aer si saluta-l. Poti incepe printr-o intrebare simpla, apoi sa va vorbiti pe facebook si asa mai departe. Secretul este sa ai incredere in tine.

| stark47 a răspuns:

Normal ca ai sentimente...si un caine are sentimente.insa le si intelegi?! poti sa faci o diferenta intre una si alta?! noi, astia mai maturii, o dam de gard ca si cand am fi la gradinita, la 12 ani cum te astepti sa mearga o relatie?! ce asteptari ai tu dupa ce ii spui ca il placi?!