anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am 13 ani. e bine sa am iubit? mentionez ca is ff dezvoldata arat ca o fata de 18-19 ani.nu vreau sa merg departe sa ne tinem de mana si eventual si cateun pupic...love struck

Răspuns Câştigător
| Rebeca_5235 a răspuns:

Depinde foarte mult ce intelegi tu scumpa mea prin cuvantul iubit.
Adica un iubit serios nu cred ca ar fi potrivit pentru varsta ta, nu pentru ca ai doar 13 ani, ci pentru ca un iubit la modul serios inseamna sa ai planuri de viitor cu acea persoana.Iar tu esti inca tanara sa te gandesti la maritat :p. In schimb un baiat cu care sa te intelegi super bine si cu care sa iesi in oras sa vorbiti sa il tii de mana nu strica cu nimic, este chiar indicat.

14 răspunsuri:
| XK a răspuns:

Imi place ca esti modesta, si totusi... daca zici ca nu se ajunge mai departe, nici-o problema. Dar tot cred ca peste ceva vreme o-sa vi cu intrebari ca ti-a crescut burta laughing

| Lummy a răspuns:

Buna! Sunt fete care la 13 ani au si copii...dar depinde de tine, daca gasesti un baiat ca care sa te intelegi si consieri tu ca va potriviti.e ok.atata timp cat te respecta.

| Youcomewithmeinhell a răspuns:

Ahammm Unde stai thinking:->

Răspuns utilizator avertizat
| motherfucker a răspuns:

Depinde ce sens de iubit. E bine sa ai... dar nu e bine sa treceti la alte lucruri, si daca in caz de se intampla folositi prezervativu

| babyblue a răspuns:

Dar ce mananci fata draga de arati de 18-19 ani? Ne ingrozestiI don't want to see.

Acum, revin la subiect: un baiat nu prea ii convine sa stea cu o fata doar pentru un pupic. Asa ca, e mai bine sa-ti vezi tu de scoala.

Succes.

| iepurash_9610 a răspuns:

Nimeni nu te judeca daca ai un iubit. La 13 ani e o joaca de copii. doar daca nu mergi si mai departe cum fac tinerii din ziua de azi.straight face

| emega a răspuns:

Mie nu mi se pare un lucru normal ca la 13 ani sa ai un iubit. Dar asta este parerea mea. Si acum, de ce nu mi se pare normal? Pentru ca este o varsta frageda, iar mintea nu ar trebui sa iti stea la relatii. Sa zicem asa o joaca nu poate face niciun rau nimanui.
Ar trebui sa mai pui mana pe carte si sa inveti sa scrii corect. Ce nu imi place la tine este ca nu ai auzit de virgula, majuscula, formele corecte ale verbului "a fi" (si nu cele populare), "cate un" se scrie dezlegat, nu am auzit de cuvantul "dezvoldata", nu pot decat sa banuiesc ce inseamna. Daca ai 13 ani e cam imposibil sa arati ca o fata de 18-19 ani. Poti tu sa fii dezvoltata, dar nu poti sa arati ca o fata de 18-19 ani. Si problema cea mai mare este ca doar arati ca una si ca nu esti la fel de matura ca o fata de varsta asta. Asa ca iti sugerez sa ai grija ce iubit iti gasesti si sa ramai mereu cu picioarele pe pamant! Si sa inveti la romana. happy

| Alexandra2345 a răspuns:

E bine sa ai prieten, dar de incredere.de ati petrece timpul liber si sa nu plictisestisingurica. bafta in continuarehappy

| DarkBlood32 a răspuns:

Mai bine nu. laughing
Vezi-ţi de şcoală şi familie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O sa ai destul de mult timp mai tarziu happy
Acum e important sa-ti traiesti copilaria...
In plus, la varsta asta te plictisesti foarte repede
Take carehappy

| Alexa_1601 a răspuns:

Mda azi te tine de mana...maine un pupic poimaine o mana pe fund si dupa...si uite asa o sa-ti pierzi virginitatea si dk nu folositi nici prezervativ ca de unii nu au auzit de asa ceva o sa ai si un bebe si uite asa iti distrugi viata lasa-i inkolo de baieti ca ai timp toata viata o sa te saturitongue

| sosetutzaaa_3582 a răspuns:

Da sigur! daca simti ceva pentru el poti... daca tu vrei

| lyutza a răspuns:

Cred ca esti prea tanara si mai bine mai asepti putin. dar asta depinde de fiecare persoana iar daca tu simti ca esti singura...atunci tu decizi. dar ai grija ce fel de iubit...ca nu cumva sa te dezamageasca fiind cu tine doar pentru sex