| Anonima3562 a întrebat:

Am 13 ani ( fac 14 in iulie) si imi place de un baiat care este mai mare cu un an decat mine. Suntem prieteni si mie imi place de mult de el. Intrebarea este cum fac sa ma placa? Acum cateva zile niste prietene l-au intrebat daca mi-ar da o sansa iar prima data a zis nu apoi a inceput sa rada si sa se inroseasca si a zis da. Nu stiu ce sa fac, ajutati-ma! straight face Tin sa precizes ca uneori se uita la mine si zambeste, mi-a dat odata scaunul lui sa stau si de 8 martie mi-a dat o floare laughing, insa unerori ma ignora...
Funda la cel mai bun raspuns!

6 răspunsuri:
| Voidwithin a răspuns:

E posibil sa te placa, dar la faza cu florile era ceva normal de 8 martie si politia rutiera dau flori la femeile din trafic.
Daca te ignora poate are treaba, gen joaca fotbal sau nu vrea ca, colegii sa stie despre relatia voastra.

| Gaby53 a răspuns:

Hmm zambestei mereu si incearca de cat mai mult ori sa nu faci o impresie proasta, baietilor le place hazul fal sa rada, si la momentul potrivit date la el si incearca sa te apropii cat mai mult de el si intreaba-l,, vrei sa fim impreuna,, si cand il intrebi incearca sa stati fata in fata.Si daca spune NU nu este sfarsitul lumiihappy
Apropo cand vorbesti cu el vorbiti despre ce ii place lui si ti-as sugera cand il intrebi sa fiti intr-un loc linistit doar voi doi.
BAFTA

| CynthiaElizabeth a răspuns:

Probabil te ignora pentru ca nu stie ceea ce simti tu pentru el.
Sfatul meu este sa vorbesti cu el, sa te apropii mai mult de el, iar apoi, cand vei considera ca e momentul, spune-i ceea ce simti pentru el.
Ca "sa-l faci sa te placa", nu cred ca exista un raspuns concret la intrebarea asta! Fiecare are gusturi diferite, dar cel mai bine este sa fii tu insuti.
Oricum, dupa parerea mea, o fata mereu isi da seama cand un baiat o place:-)
Multa bafta!

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru CynthiaElizabeth):

De fapt fata trebuie sa fie feminina, un zambet, un alint. baiatul trebuie sa se agite sa te "vrajeasca"

| CynthiaElizabeth a răspuns (pentru PreaDulcePreaFin):

Da, ai dreptate.
Eu am vrut sa zic, ca daca ea isi va da seama ca o place si daca ii da de inteles ca ar vrea sa fie ceva intre ei doi, atunci sa ii spuna si ea ceea ce simte. Dar daca el nu ii da nimic de inteles, atunci nici ea sa nu ii spuna nimic pentru ca e posibil ca apoi sa rada de ea.
M-am exprimat gresit!

| Semnattfetitsataa a răspuns:

Buuunaa! Deci e cam incalcita treaba, hai sa vedem cum s-a rezolvam problema ta, daca spui ca iti zambeste si este un baiat atent cu o fata, asta poate fi un semn bun, dar nu inseamna neaparat ca te place, problema de genu' asta am avut si eu, doar ca la mine mult mai complexa si mai detaliata. Daca ti-a dat o floare doar tie, si celalate fete nu le-a dat asta poate fi un semn ca te-ar place acuum nu iti cunosc toata problema ca sa iti zic precis. Deci ca un mic rezumat, poate sa te placa sau poate nu, e cu dus si intors, eu cred ca totusi te place cel putin 70 %. Cel mai bine ar fi s-a vorbesti tu cu el fata in fata, nu prin prietenele tale, pentru ca o sa te creada imatura, o fata care isi doreste ceva i-a singura initiativa! Deci mai intai vorbeste cu el, ca un baiat nu ai cum sa il faci s-a te placa, asta vine de la sine! Nu trebuie sa iti iei fuste scurte, machiaj strident si o tona de ruj ca s-a te placa un baiat, daca vrei cu adevarat sa ii atragi atentia baiatului fi tu insati, cu calitati si defecte, cine te place te place asa cum esti! Mult succes iti doresc :*!