Incercarea moarte n-are. Daca iti e prea rusine sa vorbiti fata in fata, spune-i pe mess, dar mai frumos ar fi sa va si vedeti cand ii spui sentimentele tale
Paii. daca te alege pe tine nu zice nimic de rau sunt sanse sa te placa si el. arata`i ca il placi. da`i dreptate cand se contrazice cu cineva ajuta`l daca e suparat intreaba`l ce are. arata`i ca iti pasa. prin chestile astea minore ii arati. succes!
Hey nu esti mica eu am 12 si am prieten de 3 luni plus saruturi cu limba si etc, intra in vorba cu el imprietenestete, apoi cerei nr de tel si id si spune-i ca il placi. eu asa am facut si si el m-a placut. funda?
Hey nu esti mica eu am 12 si am prieten de 3 luni plus saruturi cu limba si etc, intra in vorba cu el imprietenestete, apoi cerei nr de tel si id si spune-i ca il placi. eu asa am facut si si el m-a placut. funda? apropo el are 15 ani
Mai fata. primul prieten l'am avut la 13 ani :X. primul este primul indiferent de varsta! deci sa trecem la subiect. daca nu iti va place raspunsul nu ma lua in seama eu spun totul pe fata! xD. pai incearca sa'i gasesti si u un alint . iubirik gurita bebex vz tu care. si alinta'l si tu. daca zambeste e de bine daca nu. ehh n'are cum sa nu zambeasca. dupa. fa si tu in asa fel inkt sa ramanetzi aman2. singuri singurei. si. nu stiu cum sa sp. bate'i un apropo. legat de fata care il place. tipa care are gura mare. intreaba'l daca ar fi asa cum a sp tipa. i'ar place? nu stiu cum sta treaba dar nu ii spune te iubesc sau nu ii arata ca il iubesti fara sa stii ca simte ceva pentru tine. eu am facut asta . si am fost luata de proasta . acum imi dau seama cat de penibila am fost. . incearca sa bati tu apropouri. si daca. daca el nu te place. trateaza'l cu indiferenta xD. se va intoarce el la tine.
sper ca putin asa am fost de ajutor
succes! :*
Eu nu cred ca esti prea mica pentru prieten. Majoritatea fetelor au primul prieten la varsta ta. Eu zic sa mai mergi la el la scoala sa jucati baschet si sa mai incerci sa vorbesti si alte lucruri cu el (chiar si pe mess). Incearca sa te imprietenesti cu el si dup-aceea ii poti spune ca il placi. Succes si nu mai fi timida!